EVO KAKO LAVICA KIKICA SADA IZGLEDA: Stanje je još uvek jako RIZIČNO, svi se bore za njen život! (VIDEO)

Autor:

Vesti

28.09.2023

17:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladunče lava, koje je nedavno pronađeno napušteno i u jako lošem stanju na Čantavirskom putu kod Subotice, trenutno se bori za svoj život.

EVO KAKO LAVICA KIKICA SADA IZGLEDA: Stanje je još uvek jako RIZIČNO, svi se bore za njen život! (VIDEO)

Foto: Instagram/suboticacom

 Veterinari su uložili napore kako bi spasioci ovog malog lava pružili šansu za oporavak, iako još nije poznato kako se našao u ovom kritičnom stanju.

Lavica je pronađena iznemogla i uplašena, a u trenutku pronalaska nije bilo jasno kako je završila na ovom mestu. Odmah su preduzete hitne mere kako bi se pružila neophodna medicinska nega ovom mladuncu.

Nakon pažljive analize, veterinarski tim je utvrdio da je lavica imala prelom butne kosti, što je zahtevalo hitnu operaciju početkom nedelje. Takođe, utvrđeno je da je imala lošu krvnu sliku, anemiju, upalne procese i prisustvo parazita u crevima.

 

 

Na društvenim mrežama pojavio se novi snimak ove hrabre lavice po imenu Kikica. Njeno stanje i dalje je zabrinjavajuće.. Da bi njene rane što brže zacelile i omogućilo njenom organizmu da se oporavi, lavica mora da miruje i smanji aktivnost. Zato je smeštena u manji kavez kako bi se ograničilo kretanje i omogućilo joj da se brže oporavi.

Oporavak mladog lava zahteva vreme, negu i pažnju od strane stručnjaka, ali ekipa koja se brine o njoj se nada najboljem ishodu i čini sve što je u njihovoj moći kako bi joj pružila šansu za zdrav i sretan život. Svi prateći ovu priču drže palčeve i šalju pozitivne misli za brz oporavak hrabre lavice Kikice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading