ISPLATA PENZIJA ZA SEPTEMBAR

Autor:

Vesti

27.09.2023

18:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje obaveštava svoje korisnike o datumima isplate penzija i ostalih prava iz penzijskog i invalidskog osiguranja za septembar 2023. godine:

ISPLATA PENZIJA ZA SEPTEMBAR

Foto: Wikipedia

Penzionerima samostalnih delatnosti septembarske penzije biće isplaćene 3. oktobra na tekuće račune, a istog dana počinje isplata na kućne adrese i na šalterima isporučnih pošta.


Poljoprivrednim i vojnim penzionerima isplata septembarskih penzija biće 5. oktobra na tekuće račune, a istog dana počeće isplata na kućne adrese i na šalterima isporučnih pošta.
Za penzionere iz kategorije zaposlenih, isplata septembarskih penzija preko tekućih računa je 10. oktobra, a od 11. oktobra počeće isplata na kućne adrese i na šalterima isporučnih pošta. 


Isplata septembarskih penzija za penzionere Fonda PIO kojima je prebivalište u državama nastalim na prostoru bivše SFRJ počinje 10. oktobra 2023. godine. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading