GDE JE DEDA?! Starac iz Beograda hit na mrežama: Prijatelji ga zaboravili nasred puta kod Budve, on trčao za njima! (VIDEO)

Autor:

Vesti

18.09.2023

11:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nesvakidašnja scena zabeležena je iznad Budve, a akteri su Beograđani.

GDE JE DEDA?! Starac iz Beograda hit na mrežama: Prijatelji ga zaboravili nasred puta kod Budve, on trčao za njima! (VIDEO)

Foto: Instagram-podgoricki_vremeplov

Nešto skoro neverovatno dogodilo se u Crnoj Gori, iznad Budve, gde je zbog gužve formirana ogromna kolona vozila. Kako se automobili nisu micali, jedan Beograđanin izašao je da razgleda okolinu, a njegovi saputnici su ga ostavili.

- Bio je zastoj iznad Budve i dva đeda iz Beograda zaboravili trećeg đeda kako je izašao da razgleda - piše na Instagram stranici podgoricki_vremeplov i dodaje se da su ga se setili tek nakon 500 metara. 

Na snimku koji je objavljen vidi se kako stariji čovek trči za automobilom, ali nikako ne uspeva da ga stigne. 

- Nismo ga imali gde primiti. Pun auto. Sigurno ga ne bi ostavili, nego smo imali auto ispred nas, a puna linija. Žurili smo da ga stignemo i blicali mu da stane, to mislim na tu škodu. Ja ne mogu da vj+erujem da su zaboravili čoveka - navodi autor snimka.

 

 

Ova situacija u najmanju ruku izazvala je čuđenje. Mnogi osuđuju aktere, ali ima onih koje je "incident" i nasmejao.

"Ovaj narod jednostavno ne može da izumre", "Ovo je za film", "Gde je deda", neki su od komentara.

- Sećam se, bili smo deca, kada se tata vratio bez dede sa pijace, zaboravio ga. Sada je već smešno, tada nije bilo - prisetila se jedna korisnica društvenih mreža.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading