OVAKO SE POSTAJE KOSTA KECMANOVIĆ! Tinejdžer iz Srbije izazvao HAOS na društvenim mrežama: Traži mačiće na POKLON, a onda radi nešto jezivo sa njima!

Autor:

Vesti

28.08.2023

12:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Ima li on roditelje? Pa tako se počinje i stiže do ribnikara", samo je jedan od brojnih komentara.

OVAKO SE POSTAJE KOSTA KECMANOVIĆ! Tinejdžer iz Srbije izazvao HAOS na društvenim mrežama: Traži mačiće na POKLON, a onda radi nešto jezivo sa njima!

Foto: pixabay.com/Facebook/Printscreen

Na Fejsbuk grupi Serbia Live - Beograd osvanulo je krajnje neobično upozorenje - da se izvesnom Danilu ne poklanjaju skotne mačke ili mačići. Ipak, kada čujete razlog slediće vam se krv u žilama!

- Danilo O. po društvenim mrežama traži skotnu mačku ili mačiće na poklon. Budući da je dete od tek napunjenih 18 godina, grupe za spasavanje životinja su se raspitale i saznale da ih koristi žive za hranjenje zmija - navodi se u anonimnoj objavi!

Foto: pixabay.com/Facebook/Printscreen

 

Ista osoba apelovala je da se upozorenje objavi kako bi se sprečilo mučenje i ubijanje životinja.

-Na grupama je opšta panika i masovno blokiranje dotične osobe. Verujemo da je i pozvana policija zbog ove informacije - dodala je ova osoba.

Foto: pixabay.com/Facebook/Printscreen

 

Ispod objave ređali se su brojni komentari. 

-Ne traži on samo mačke, teška je to boleština neka, silne štence, ali i opasnije pse traži. U svakom slučaju pozvati vet inspekciju ako se zna gde živi da se proveri šta radi sa tolikim životinjama. A u međuvremenu je obrisao većinu postova - navodi se u jednom komentaru.

-Bolesno derište i kakve zmijurine u kući zaboga, ima li roditelje taj monstrum? Pa tako se i počinje i stiže do "Ribnikara" - navela je izvesna Sanja.

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
D.

28.08.2023 13:29

Jao, molim vas do kojih vi granica idete… Kosta je dete za koje su rekli da je bilo dobro - šetalo psa, volelo da pomaže ljudima, bilo poslušno, odličan učenik… Kod njega se jednistavno nešto prelomilo, baš zato što nije naučen da odreaguje i da se “posvađa”, pa je tropeo očigledno neku vrstu psihičkog zlostavljanja.

Marko

28.08.2023 13:44

@D. - Pa uzmi ga ti kod tebe

Dobro dete

28.08.2023 13:56

@D. - Masovni ubica je bio sve samo ne dobro dete!!! Prelomili se u njegovom bolesnom mozgu jos kad se rodio i roditelji su to znali

Djuka

28.08.2023 14:01

Dosta vise kosta i ribnikarom mozda mi gajimo jos kosti ali lakse je napadati druge. Ja