"POZIVAJU NA LIKVIDACIJU VUČIĆA I ORBANA": Ruska obaveštajna služba izdala upozorenje povodom atentata na Fica

Autor:

Vesti

22.05.2024

11:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dramatično upozorenje ruske službe.

"POZIVAJU NA LIKVIDACIJU VUČIĆA I ORBANA": Ruska obaveštajna služba izdala upozorenje povodom atentata na Fica

Foto: Profimedia, Tanjug/AP

Ruska Spoljna obaveštajna služba izdala je dramatično upozorenje povodom atentata na premijera Slovačke Roberta Fica. Prema njihovom saopštenju, ovaj napad pokazuje da globalističko totalitarno-liberalne elite prelaze na otvoreni politički teror protiv svojih protivnika, s obzirom da ne uspevaju da održe svoju hegemoniju "civilizovanim metodama".

Naglašava se da ovakve kazne imaju za cilj da zastraše sve one koji slično razmišljaju, a podaci do kojih je došla ruska služba ukazuju na rastući bes rukovodstva SAD i EU objektivnim procesom promene geopolitičke realnosti i jačanja pozicija nacionalno orijentisanih političkih snaga.


Ruska služba ističe da je atentat na Roberta Fica sličan ubistvima Martina Lutera Kinga i Ulofa Palmea, koji su pokušali da idu protiv mejnstrima. Ipak, na sreću, Fico je preživeo.

Ovo upozorenje ističe da se iza zvaničnih lažnih želja zapadnih lidera za Ficovim oporavkom krije pravo lice globalističke sekte čije pristalice odobravaju zločin i pozivaju na eliminaciju drugih nacionalno orijentisanih lidera, kao što su premijer Mađarske Viktor Orban i predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Ovakve kazne imaju za cilj da zastraše sve one koji slično razmišljaju - navodi se u saopštenju ruske službe.

Istraga o terorističkom napadu se nastavlja, ali ruska služba naglašava da SAD i njihovi evropski saveznici uporno nameću verziju "usamljenog zločinca" nezadovoljnog "padom demokratije" u Slovačkoj. Takođe, prema dostupnim podacima Ruske spoljne obaveštajne službe, američke vladine agencije već pokušavaju da se pridruže istrazi kako bi je usmerile u "pravom pravcu". Ovo upozorenje ističe da će jedan od njihovih zadataka biti da zatvore temu "političkog terorizma u Evropi" i mogućeg "spoljnog traga" u terorističkom napadu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (23)

Loading
Nenad

22.05.2024 11:31

Taj film neće gledati i nećemo dozvoliti da im se bilo šta dogodi.

Tijana

22.05.2024 11:49

Svi oni koji se bore za svoju zemlju su na meti svih onih koji bi da kradu i potkradaju državu.

ada

22.05.2024 12:42

Оваква обавештајна упозорења наглашавају неопходност заштите националних лидера и стабилности у региону

nena

22.05.2024 12:43

Безбедност националних лидера је од кључног значаја за одржавање мира и стабилности у држави