"BOŽE DRAGI, ŠTA JE OVO? KATABAZA!" Crni oblaci se nadvili nad planinom Rtanj - šta se to zbiva na SRPSKOJ PIRAMIDI?! (FOTO)

Autor:

Vesti

05.08.2023

21:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Planina Rtanj, koja se nalazi u istočnoj Srbiji, poznata je po svom neobičnom izgledu i bogatoj folklornoj tradiciji.

"BOŽE DRAGI, ŠTA JE OVO? KATABAZA!" Crni oblaci se nadvili nad planinom Rtanj - šta se to zbiva na SRPSKOJ PIRAMIDI?! (FOTO)

Foto: TANJUG/ FOTO STA

Crni oblaci nadvili su se danas nad Srbijom. Kiša, grad i jak vetar paralisali su Beograd, u kojem se u toku poslepodneva dan pretvorio u noć. Pored glavnog grada gde su, u popodnevnim satima, kratkotrajan grad i jak i olujni vetar napravili haos, ništa bolje nisu prošli ni drugi delovi zemlje.

Zloslutni, tamni oblaci prekrili su nebo iznad planine Rtanj, nagoveštavajući da se sprema veliko nevreme. Oblaci su delovali kao da će progutati podnožje planine i kuće koje su u tim momentima delovale minijaturnom, skoro kao figurice iz "Monopola".

Planina Rtanj, koja se nalazi u istočnoj Srbiji, poznata je po svom neobičnom izgledu i bogatoj folklornoj tradiciji. Međutim, danas je ova planina bila okovana tamnim oblacima, što je izazvalo zabrinutost među lokalnim stanovništvom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Građani su bili oprezni zbog mogućih vremenskih nepogoda i svesni potrebe da se prilagode nepredvidivim vremenskim uslovima. Meteorološke službe su savetovale oprez u saobraćaju i upozorile na mogućnost obilnih padavina i grmljavine.

Situacija na planini Rtanj podseća nas na važnost praćenja vremenskih prognoza i preduzimanje potrebnih mera kako bismo se zaštitili od nepogoda i očuvali svoju bezbednost i imovinu.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading