NAJNOVIJE SAOPŠTENJE RHMZ LEDI KRV U ŽILAMA! Beograd tek na UDARU - crne prognoze NE SLUTE NA DOBRO! (FOTO)

Autor:

Vesti

05.08.2023

20:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Građani se savetuju da prate vremenske prognoze i budu spremni na promenljive vremenske uslove.

NAJNOVIJE SAOPŠTENJE RHMZ LEDI KRV U ŽILAMA! Beograd tek na UDARU - crne prognoze NE SLUTE NA DOBRO! (FOTO)

Foto: Tanjug/Dimitrije Goll, Pixabay.com

Prema najavi Republičkog hidrometeorološkog zavoda (RHMZ), večeras u većem delu Srbije očekuje se veoma nestabilno vreme, koje će biti praćeno kišom, pljuskovima, grmljavinom i lokalno jakim vetrom.

Na području Beograda takođe se očekuju kiša i lokalni pljuskovi praćeni grmljavinom.

Prognoza za narednih sedam dana ukazuje na promenljivo vreme. U nedelju i ponedeljak, očekuje se umereno do potpuno oblačno i osetno svežije vreme, uz mogućnost kiše, a lokalno i pljuskova s grmljavinom.

Foto: printscreen/RHMZ

 

Zatim, u utorak pretežno sunčano, osim na jugu Srbije gde će biti promenljive oblačnosti, a mogući su i kratkotrajni pljuskovi ili kiša. Od srede se očekuje postepeno toplije vreme.

Građani se savetuju da prate vremenske prognoze i budu spremni na promenljive vremenske uslove. U slučaju jakih pljuskova i grmljavine, treba biti oprezan i preduzeti odgovarajuće mere predostrožnosti kako biste sačuvali svoju sigurnost i imovinu.

Takođe, vozači se upozoravaju da prilagode brzinu i vožnju uslovima na putu kako bi izbegli nezgode.Budimo obazrivi i pažljivi, posebno tokom nestabilnih vremenskih prilika kako bismo ostali bezbedni.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading