URNEBESNO! MORAO ČOVEK DA ZAŠTITI SVOJ BMW OD SUPERĆELIJSKE OLUJE! Pazite kako je OVAJ Beograđanin zaštitio automobil od GRADA! (VIDEO)

Autor:

Vesti

05.08.2023

19:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kreativna zaštita za vozilo pokazala se kao efikasna u suočavanju sa nevremenom.

URNEBESNO! MORAO ČOVEK DA ZAŠTITI SVOJ BMW OD SUPERĆELIJSKE OLUJE! Pazite kako je OVAJ Beograđanin zaštitio automobil od GRADA! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Instagaram

Nevreme koje je zahvatilo Beograd donelo je snažne vetrove, crne oblake i krupne ledenice veličine jajeta. Mnogi vozači su bili suočeni sa izazovima i pokušali su na razne načine zaštititi sebe i svoja vozila od ovog ekstremnog vremena.

Na području Dorćola, vozači su se sklonili ispod podvožnjaka kako bi se zaštitili od padanja ledenica. Jedan vozač je čak morao da se popne na svoje vozilo kako bi izbegao poplavu.

Međutim, najzanimljivije rešenje za zaštitu vozila smislio je jedan kreativni Beograđanin. Njegova inovativna ideja privukla je pažnju mnogih. Naime, ovaj snalažljivi građanin je osmislio svoj originalni metod zaštite od ledenica.

Bez obzira na to da li je to bila improvizovana nadstrešnica od kartona, ćebe ili neki drugi materijal, ova kreativna zaštita za vozilo pokazala se kao efikasna u suočavanju sa nevremenom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad_)

 

Kada su ekstremne vremenske prilike, poput ovog nevremena, na delu, građani često pokazuju svoju sposobnost prilagođavanja i pronalaze rešenja kako bi zaštitili svoje imovine.

Ovakve situacije podsećaju nas na važnost pripreme i brzog reagovanja kako bismo se izborili sa nepredvidivim vremenskim uslovima.

Nadamo se da su vozači i građani Beograda bili bezbedni tokom ovog nevremena i da će se situacija smiriti u što kraćem vremenskom periodu.

Uvek je važno pratiti vremenske upozorenja i preduzeti odgovarajuće mere predostrožnosti kako bismo sačuvali svoju sigurnost i imovinu.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading