EVO ŠTA NAS ČEKA AKO OPOZICIJA DOĐE NA VLAST! Nataša Kandić kao i uvek bez stida i srama udarila na Srbiju!

Autor:

Vesti

21.05.2024

17:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nataša Kandić, bivša direktorka Fonda za humanitarno pravo izrazila je uverenje da će neka naredna vlast u Srbiji ipak prihvatiti narativ po kojem se događaji u Srebrenici definišu kao genocid.

EVO ŠTA NAS ČEKA AKO OPOZICIJA DOĐE NA VLAST! Nataša Kandić kao i uvek bez stida i srama udarila na Srbiju!

Foto: Tanjug/AP Dimitrije Goll

Dok naša delegacija, predvođena predsednikom Aleksandrom Vučićem, vodi veliku borbu u Njujorku kako bi ubedila svet kako je i koliko rezolucija o Srebrenici besmislena i nepravedna prema Srbiji, jer joj je cilj da nas predstavi kao genocidan narod, ima i onih Srba koji ih podrivaju, ali i pokazuju šta bi nas sačekalo da opozicija dođe na vlast.

Naime, Nataša Kandić, bivša direktorka Fonda za humanitarno pravo izrazila je uverenje da će neka naredna vlast u Srbiji ipak prihvatiti narativ po kojem se događaji u Srebrenici definišu kao genocid.

Republika

Foto: Twitter/printscreen

Nataša Kandić,

 

- Biće i druge vlasti u Srbiji koja će se stideti ove koja se "bori" protiv spomen dana na žrtve genocida u Srebrenici - napisala je Kandićeva na društvenoj mreži Iks.

Podsećamo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić stigao je juče u Njujork, gde će 23. maja prisustvovati sednici Generalne skupštine UN na kojoj će se razmatrati predlog Rezolucije o Srebrenici.

Iz Njujorka se kasno sinoć obratio Marko Đurić, ministar spoljnih poslova Srbije.

- Velika i snažna borba u Njujorku traje. Dok razgovaramo predsednik razgovara sa timom naših diplomata. Razmatramo državu po državu. Ulažemo dodatne napore, i sagledavamo šta možemo da uradimo za ovih 48 sati - rekao je šef srpske diplomatije.

On je rakao da je pritisak sa kojim se suočavamo ne samo mi već i zemlje koje se izjašnjavaju je ogroman.

On ističe da paralelno sa našim lobističkim naporima traju i napori zemalja koje su i jače od Srbije.

- Afričke, azijske i latinoameričke zemlje se suočavaju i sa političkim ucenama. Ono što mogu da kažem je da sav kredibilitet koji smo kroz decenije izgradili, kroz principijelnu politiku po kojoj smo poznati, danas upotrebljavamo. Očekujem tešku borbu, borbu do poslednjeg trenutka. Nemam nikakve sumnje da će naša delegacija učiniti sve što je moguće da izvučemo najbolji rezultat za Srbiju - kaže Đurić.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (17)

Loading
Mila

21.05.2024 17:58

Da se to nebi desilo vazno je da narod izadje, glasa i podrzi rad i napredak jake i stabilne Srbije uz Vucica

Basta

21.05.2024 18:21

Samo sto ste vi gospodjo srbomrziteljka u godinama i bojim se da necete doziveti tu promenu vlasti a ni priznanje te izmisljitine

Jorgovanka

21.05.2024 18:50

To se nece desiti da opozicija dodje na vlast jer ce gradjani izaci na glasanje da podrzi predsednika Vucica, u znak zahvalnosti za njegovu ogromnu borbu za Srbiju i narod Srbije.

Miroslav

21.05.2024 18:58

Ne daj Boze da taj dan dodje. Narode izadjite na izbore i glasajte za naprednu Srbiju, za Srbiju sutra!