DIMITRIJE JE VAN ŽIVOTNE OPASNOSTI, TO JE NAJVAŽNIJE: Oglasila se majka mladića iz Kruševca za kojim se danima tragalo u Berlinu!

Autor:

Vesti

02.08.2023

15:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dimitrije Ivanović je pronađen nakon pet dana potrage i živ je i zdrav.

DIMITRIJE JE VAN ŽIVOTNE OPASNOSTI, TO JE NAJVAŽNIJE: Oglasila se majka mladića iz Kruševca za kojim se danima tragalo u Berlinu!

Foto: Tanjug/AP, Facebook

Dimitrije Ivanović

"Naš sin je nađen u Berlinu i on je van životne opasnosti, to je najvažnije", kaže u svojoj prvoj izjavi za medije, Biljana Marinković iz Kruševca, majka Dimitrija Ivanovića (20), koji je nestao u Berlinu prošle nedelje.

O detaljima potrage i okolnostima porodica ne može da govori u ovom trenutku.

- Ovo je jako težak period. Ne daj Bože nijednom roditelju da prolaze kroz ovo. Hvala svima mnogo, najvažnije je sada da je on pronađen živ i zdrav - rekla je za njegova majka, piše Blic.

Srećan kraj potrage usledio je posle pet dana od trenutka kada je berlinskoj policiji prijavljen nestanak Dimitrija Ivanovića. Nestanak mladića, koji je rođen u Kruševcu, prijavljen je dan kasnije i kruševačkoj policiji.

Znalo se da je hotelski smeštaj, gde je turistički boravio sa prijateljima 10 dana, napustio u četvrtak, u papučama, sa pasošem, ali bez mobilnog telefona.

- Ima iskustva sa putovanjima, inteligentan je i savršeno govori i engleski jezik - ispričala je tada Biljana, pišu Novosti. 

Na hiljade korisnika društvenih mreža pokušavalo je da pomogne uznemirenoj porodici od trenutka kada je osvanula vest o nestanku mladića iz Srbije, na portalima u Nemačkoj.

U potragu su bili uključeni i prijatelji porodice. Sve moguće mere preduzete su da se mladić nađe. I taj trud je dobio srećan ishod.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (1)

Loading
Petar

02.08.2023 20:52

Razmazena derista. Dokle vise.... Ne bih ga nikada trazio !!!!