SRPKINJA SA BEBOM ZAROBLJENA NA GRČKOJ GRANICI Trenutak nepažnje skupo ju je koštao, sada joj je potrebna pomoć

Autor:

Vesti

28.07.2023

15:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li neko uskoro kreće za Grčku, a voljan je da ponese pasoš? Ostala sam sa bebom na granici jer sam greškom ponela stari pasoš, napisala je Mirjana u apelu na društvenim mrežama

SRPKINJA SA BEBOM ZAROBLJENA NA GRČKOJ GRANICI Trenutak nepažnje skupo ju je koštao, sada joj je potrebna pomoć

Foto: Pixabay, Profimedia

Srpski pasoši u Grčkoj

Mirjana G. ostala je zarobljena na granici između Severne Makedonije i Grčke kada je krenula na letovanje. Kako je napisala na Fejsbuk grupi "Grčka info", spletom okolnosti tek na ulazu u Grčku je shvatila da je umesto validnog ponela stari pasoš koji je istekao!

"Da li neko uskoro kreće za Grčku, a voljan je da ponese pasoš? Ostala sam sa bebom na makedonsko-grčkoj granici jer sam greškom ponela stari pasoš. Pasoš je potrebno preuzeti u Beogradu", napisala je jutros ona.

Ono što je mnogima upalo u oči jeste deo o tome kako je uspela da prođe prvo granicu između Srbije i Severne Makedonije, a zatim i napusti teritoriju Severne Makedonije.

Kako je napisala, ona je Preševo - Tabanovce, kao i Bogorodicu prešla bez problema. Da su dokumenta istekla, shvatili su tek Grčki carinici prilikom skeniranja.

Foto: printscreen

 

"Prošla sam ne jednu, nego dve. Ni Srbi ni Makedonci nisu videli da je pasoš ponište. Tek Grk kad je skenirao", napisala je ona.

Mirjani se više sugrađana javilo u želji da joj pomogne. Kako je kasnije napisala, ljudi koji večeras kreću poneće joj pasoš, a njoj ostaje da se snađe za prenoćište u Makedoniji i sačeka ih do jutra kad bi trebalo da stignu. 

-Našla sam opciju da se krene večeras oko 19h, ujutru ću dobiti pasoš. Ako neko kreće ranije, neka javi, molim vas. Hvala - napisala je ona nešto kasnije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading