NAŠ FOTO-REPORTER TREĆI NA PRES-KARTINGU: Dobro fotka, briljira i kad je za volanom!

Autor:

Vesti

07.06.2023

17:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mirna ruka kad pravi fotografije, a vrtlog adrenalina kad sedne za volan i pojuri... Nebojša Mandić, foto-reporter Srpskog telegrafa, osvetlao je obraz redakcije i osvojio treće mesto na pres karting kupu, koji je održan na stazi "Autokomerc" karting-centra.

NAŠ FOTO-REPORTER TREĆI NA PRES-KARTINGU: Dobro fotka, briljira i kad je za volanom!

Foto: Autokomerc

Naš foto-reporter na trećem mestu

Među više od 30 učesnika iz velikog broja redakcija u finale se plasirala i naša koleginica s estrade Aleksandra Dimić.

U kategoriji automobilskih medija, u čijem sastavu su mnogi vozači s višegodišnjim trkačkim iskustvom, pobedu je odneo Darko Gigić. U kategoriji informativnih medija prvi je bio Nebojša Lindić, s vremenom od 51,3 sekunde, drugi Marko Lakić sa 53,39, dok je naš Mandić bio 16 stotinki sporiji.

Svi su vozili po deset krugova, a plasman je određivan po najbržem krugu koji je izvezao svaki vozač.

Republika

Foto: ST/N. MANDIĆ

 

 

- Naš karting-centar je prva karting-staza koja je otvorena u Srbiji, napunili smo 20 godina i cela ova godina nam je obeležena ovim jubilejom. Tim povodom organizovali smo veliku medijsku karting-trku i ugostili više od 30 vozača. Atmosfera je bila sjajna, videli smo veoma dobre i talentovane vozače, i zahvaljujemo svima na fenomenalnom iskustvu koje su nam priredili - izjavila je Jovana Mihajlović, marketing menadžer kompanije "Autokomerc".

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading