Vatrogasac koji pušta vodeni top u centru Užica postao je pravi hit! Iza ove slike stoji priča koja je oduševila Srbiju! (VIDEO)

Autor:

Vesti

22.04.2023

21:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Venčanje je najvažniji dan u životu mladenaca, a danas su na ludi kamen stali Milena i Stefan Žunić iz Užica. Mladoženji, koji je inače vatrogasac, kolege su priredile spektakl koji je oduševio kako goste, tako i korisnike društvenih mreža koji masovno dele snimak ovog nesvakidašnjeg ispraćaja.

Vatrogasac koji pušta vodeni top u centru Užica postao je pravi hit! Iza ove slike stoji priča koja je oduševila Srbiju! (VIDEO)

Foto: Printskrin/Instagram/Oglasna tabla Užice

Užički vatrogasci su svog kolegu ispratili na venčanje počasnim vodenim topom iz vatrogasnog vozila kada je kolona automobila sa svatovima prolazila pored vatrogasnog doma u centru tog grada.

 

 

Užički vatrogasci tako su pokazali da se drže zajedno i onda kada je najteže, ali i kada je najlepše, kao danas kada je najsrećniji dan u životu njihovog kolege koji, sigurni smo, nikada neće zaboraviti.

Ubrzo po postavljanju na društvene mreže, snimak je zaokupio pažnju korisnika Instagrama i Fejsbuka.

- Baš lepo od kolega, neobičan pozdrav - komentarisali su na društvenim mrežama, uz neizbežne čestitke povodom sklapanja braka.

(Republika/Blic)

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading