VREME JE ZA PUTOVANJA! Posetite štand TOS na Sajmu turizma i saznajte kako da doživite Srbiju na najlepši način!

Autor:

Vesti

23.02.2023

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Spust rekom ili pogled iz vazduha, biciklističke i pešačke staze, u moru jedinstvenih iskustava samo je potrebno odabrati ono koje vama najviše odgovara.

VREME JE ZA PUTOVANJA! Posetite štand TOS na Sajmu turizma i saznajte kako da doživite Srbiju na najlepši način!

Foto: Shutterstock

Neke nepoznate daljine, novi vidici i iskustva koja samo čekaju da ih doživite, još kad shvatite da u svemu tome možete uživati dok ste u Srbiji sve je puno lakše i lepše.

U moru mogućnosti koje nudi naša prelepa zemlja, potrebno je izabrati iskustvo koje je jedinstveno za svakog od nas, a koje našem senzibilitetu najviše odgovara. Dok neko voli da se popne na najvišu planinu, drugi uživaju u raftingu, krstarenju rekom, kao i u najlepšim autentičnim ukusima koje nudi Srbija uz bogato kulturno nasleđe.

ODMOR PO SVAČIJOJ MERI

Kad rešite da adresa vašeg putovanja bude Srbija, sledeća pitanja na koje bi trebalo da odgovorite jesu da li je to jednodnevni izlet, ili vikend avantura? Kraći ili ceo letnji odmor u Srbiji? A najvažnije - kakav je odmor po vašoj meri?

Odgovore na ova pitanja možete da pronađete na 44. Međunarodnom sajmu turizma, koji se održava od 23. do 26. februara u Beogradu i to na štandu Turističke organizacije Srbije (Hala 4).

Mnogo toga o našoj zemlji možete da naučite na ovogodišnjem Sajmu turizma, a Beograd je, po tradiciji, izuzetan domaćin.

Sajam je prilika da odaberete najbolje od najboljeg. A ako ovog leta birate Srbiju, izabraćete doživljaj po meri.

Na prostoru od oko 200 kvadratnih metara sve posetioce će dočekati zanimljive i atraktivne postavke, sa mnoštvom informacija i sadržaja. Odaberite, upoznajte se sa ponudom i domaćinima. Doživite. Putujte!

Srbiju je potrebno doživeti kako bi se osetio ukupan duh njene kulture, tradicije, istorije, prirode i naroda. Tokom trajanja sajma biće predstavljen novi logotip Turstičke organizacije Srbije, kao i proizvodi uz prateći novi brend.

Beograd je i ove godine domaćin svima onima koji imaju šta da ponude, koji imaju čime da zadive goste. Domaćin je i onima koji dolaze da odaberu. A izbor je veliki.

Turistička organizacija Srbije predstaviće ponudu cele zemlje, vaše je samo da odaberete. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading