FRANK MILER SAMO ZA 25 ODABRANIH PATRIOTA: Čuveni satovi sada i sa SRPSKIM GRBOM, kad vidite koja mu je cena pašćete u NESVEST! (FOTO)

Autor:

Vesti

27.10.2022

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čuveni proizvođač satova "Frank Miler" izbacio je na tržište specijalno izdanje sata sa srpskim grbom.

FRANK MILER SAMO ZA 25 ODABRANIH PATRIOTA: Čuveni satovi sada i sa SRPSKIM GRBOM, kad vidite koja mu je cena pašćete u NESVEST! (FOTO)

Foto: Printscreen

Ovo jedinstveno izdanje, kako saznajemo, mogu da imaju samo odabrani i patriote.

- Prvi put se desilo da jedan takav proizvođač napravi izdanje specijalno za Srbiju, u bojama Srbije i s našim grbom, na kojem je dvoglavi orao. Samo 25 odabranih značajnih ljudi Srbije moći će da poseduje ovaj sat. Svaki komad ima serijski broj i zabranjeno je da se prodaje licima iz kriminogene sredine - objašnjava izvor Srpskog telegrafa, sagovornik blizak kompaniji "Frank Miler".

Kako ističe naš sagovornik, cena sata je 100.000 evra.

- Za ljubitelje tih satova to nije visoka cena jer je imati sat frank miler, posebno iz ovakvih limitiranih serija, stvar prestiža. Veći je problem što ne može da se dođe do njega - kaže izvor Srpskog telegrafa.

Republika

Foto: Printscreen

 

 



Naš sagovornik dao nam je kontakt jednog od srećnika koji je uzeo sat. Reč je o jednom od najuspešnijih srpskih privrednika.

- Velika je čast za mene što sam bio u prilici da dođem do ovog sata. S ponosom ću ga nositi, iako imam i skuplje satove u kolekciji. Pogotovo će mi biti na ruci kad imam sastanke sa strancima - naglašava ovaj biznismen, koji nije želeo da mu otkrivamo ime jer ne bi, kako kaže, da se nađe na meti lopova.

Omiljeni u svetu biznisa, džet-seta, kod sportista...

"Frank Miler" (Franck Muller) švajcarska je kompanija sa sedištem u Ženevi koja proizvodi satove i među najpoznatijima je u svetu. Njihove modele nose mnogi u svetu biznisa, džet-seta, sporta...

 

Posebno su na ceni limitirane serije poput ove posvećene Srbiji i s obeležjima naše zemlje. Do njih je veoma teško doći s obzirom na to da se proizvode u malom broju primeraka.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading