SINERGIJA ENERGIJE, GAF ZA GAFOM GRADONAČELNIKA LESKOVCA: Cvetković nadmašio samog sebe! (VIDEO)

Autor:

Vesti

28.09.2022

15:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gradonačelnik Leskovca, Goran Cvetanović, u narodu poznat kao ''faraon'', našao se sa ministrom odbrane, Nebojšom Stefanovićem na jugu Srbije.

SINERGIJA ENERGIJE, GAF ZA GAFOM GRADONAČELNIKA LESKOVCA: Cvetković nadmašio samog sebe! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Twitter/@ElGrecooos

Cvetanović je već poznat po javnom blamiranju na skupovima, a ovoga puta je prevazišao i samog sebe.

Zbog problema trafostanice na jugu Srbije i velike količine vode sa kojom kuburi, gradonačelnik Leskovca je javno govorio i tim povodom se zahvalio ministru Stefanoviću i Vojsci Srbije.

Zbog količine gafova koje je napravio u svega nekoliko rečenica, ali i količine i izjava koje veze s mozgom nemaju,snimak njegove zahvalnice postao je viralan:

- Bila je problematična upravo ta linija Leskovac-Vlasotince zbog toga što ogromna trafostanica bila izložena velikom količinom vode. Vidite i sami, električna energija se pretvara u mehaničku i dolazi do opasnost po život, ali sada se to reguliše i zahvalio bi pored Vojske Republike Srbije i policiji koja je takođe spromtno(!?) snažno i jaKno pomogla nama i blokirala, znači onemogućila da dođe do većih konsekvenca na tom prostoru.Sada se plako normalizuje život na relaciji Leskovac-Vlasotince - poručio je Cvetanović.

Ako ste mislili da su se tu njegovi lapsusi okončali, prevarili ste se.Gradonačelnik Leskovca se ponovo izblamirao, a između ostalog je i završio svoje izlaganje poučnom sentencom, da ''sinergija energije i jedinstvo'' uvek daju rezultate.

Besmislene rečenice su se nizale:

- U selu Turekovac, na obali reke Jablanice, to su sve te reke Veternica, Južna Morava, Jablanica, vodoci prvog reda i vi sami znate da je palo preko 80 litara na metru kubnom i da je to ogromna količina vode, ali zahvaljujući predsedniku Republike Srbije, Aleksandru Vučiću, zahvalni velika ministru odbrane, Nebojši Stefanoviću, vojsci Republike Srbije koja je uvek bila uz narod, ta sinergija energije i jedinstvo uvek daju rezultate. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading