AGENCIJA GOLIN SLAVI DEVETI ROĐENDAN!

Autor:

Vesti

18.01.2018

14:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Agencija za integrisane komunikacije Golin Beograd, koja je od 2016. u sastavu Interpublic grupe (IPG), obeležila je devet godina uspešnog rada na srpskom tržištu, od kojih je prvih osam poslovala pod imenom Ruskin & Hunt.

RepublikaFoto: Promo foto
Foto: Ilustracija

Golin u osnovi pruža usluge PR-a, digitala i kreiranja kontenta, a na tržištu jugoistočne Evrope prvi je počeo sa primenom inovativnog integrisanog modela G4. U okviru tog revolucionarnog modela, pojedinci specijalizovani za različite oblasti koriste inovativne alate kao to su The Performance Report, The Bridge i The Relevance Fingerprint, kako bi pokrenuli promene, planirali i sproveli značajne kampanje.

The Performance Report je novo i jedinstveno sredstvo u oblasti komunikacija za istraživanje, strateško planiranje, pozicioniranje i uticaj brenda i kompanije na tržištu. Relevantnosti brendova svakodnevno doprinosi i alat nazvan The Bridge, prva i najveća globalna mreža iz čijih sedišta se u realnom vremenu pruža podrška stotinama brendova. Agencija Golin razvila je i uslugu The Relevance Fingerprint, onlajn studiju naročito efikasnu na početku procesa planiranja, koja meri značaj brenda u odnosu na konkurenciju.

Sa pedeset kancelarija širom sveta i više od 60 godina iskustva, Golin je uspeo da napravi iskorak kroz projekte koji promovišu hrabrost umesto prosečnosti, zbog čega je samo u protekle tri godine osvojio čak deset priznanja za najbolju agenciju na globalnom nivou.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading