HAOS KOD VUKOVOG SPOMENIKA: Pijani putnik pretio vozaču i uništavao autobus 27

Autor:

Vesti

27.03.2024

22:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uznemiravanje vozača na liniji gradskog prevoza kod Vukovog spomenika

HAOS KOD VUKOVOG SPOMENIKA: Pijani putnik pretio vozaču i uništavao autobus 27

Foto: Republika.rs


Na liniji gradskog prevoza koja prolazi kod Vukovog spomenika, incidenti postaju sve učestaliji. Prema informacijama sa Instagram naloga Serbialive_beograd, jedan putnik redovno pravi probleme vozačima i putnicima.

Naime, incident se dogodio kada je, oko 16.05 časova, pijan ili pod dejstvom narkotika muškarac ušao u autobus i odmah počeo da preti vozaču. Situacija je eskalirala kada je muškarac pljuvao vozača, a zatim, nakon što je izašao na stanici kod Pravnog fakulteta, krenuo da šutira autobus i oštećuje retrovizor. Kako se navodi, ovaj muškarac je već viđen četiri do pet puta na ovoj liniji, svaki put praveći probleme vozačima ili putnicima.



Ovaj incident je samo jedan u nizu koji ukazuju na nedostatak sigurnosti u gradskom prevozu. Putnici se sve češće suočavaju sa nasilničkim ponašanjem, bilo da je reč o međusobnim sukobima ili napadima na vozače. Ovo dodatno otežava već stresnu svakodnevicu vozača i ostalih zaposlenih u prevoznom sektoru.


Naveli ste da je jedan putnik reagovao na napad na vozača, što pokazuje da postoje i građani spremni da se suprotstave nasilju i uznemiravanju u javnom prevozu. Ova hrabra reakcija može poslužiti kao primer drugim putnicima da se aktivno suprotstave problematičnim situacijama i pokažu solidarnost sa zaposlenima u prevoznom sektoru.



Incidenti poput ovog ukazuju na ozbiljan problem nasilja i uznemiravanja u javnom prevozu, te je neophodno preduzeti konkretne korake kako bi se ova situacija rešila. Nadamo se da će ovaj slučaj pokrenuti širu diskusiju o sigurnosti u gradskom prevozu i doprineti donošenju efikasnih mera zaštite putnika i zaposlenih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading