MIRNO JUTRO U BEOGRADU! Bez saobraćajnih gužvi u prestonici!

Autor:

Vesti

27.01.2024

07:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jutros su najprometnije saobraćajnice u Beogradu prohodne.

MIRNO JUTRO U BEOGRADU! Bez saobraćajnih gužvi u prestonici!

Foto: Naxi kamere

U Beogradu mirno jutro, bar kada je u pitanju saobraćaj. Ni na jednoj od najfrekventnijih saobraćajnica nema gužvi i svi putevi su prohodni.

Centar grada i Novi Beograd, ako izuzmemo auto-put, gotovo su prazni i bez automobila.

Nešto više vozia primećeno je samo na auto-putu.

Kako je u ostatku Srbije

Porast dnevnih temperatura poslednjih dana donosi lakšu vožnju, ali i bolju prohodnost puteva, saopštio je danas Auto-moto savez Srbije (AMSS). 

Padavina nema, međutim mraz će tokom noći svaku nastalu vlažnu deonicu kolovoza pretvoriti u led, upozorili su večeras iz AMSS. Zato je potrebno voziti oprezno i na većem odstojanju, posebno na putevima pored reka, gde može biti i magle zbog koje je vidljivost slabija, a kolvoz dodatno vlažan pa je opasnost od proklizavanja vozila velika, naveli su iz AMSS.

Prema podacima JP "Putevi Srbije", na naplatnim stanicama na auto-putevima nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične policije, nema na putničkim terminalima graničnih prelaza. Zadržavanja na teretnim terminalima naših: GP Batrovci, TMV, izlaz - 420 minuta; GP Šid, TMV, izlaz - 180 minuta; GP Bezdan, TMV, izlaz - 60 minuta; GP Horgoš, TMV, izlaz - 90 minuta; GP Kelebija, TMV, izlaz - 60 minuta; GP Gradina, TMV, izlaz - 300 minuta; Na GP Bačka Palanka, normalizovan je saobraćaj za putnička vozila, kao i za teretnjake ukupne mase do 3,5 tone, dok je za autobuse i dalje na snazi obustava saobraćaja, zbog oštećenja mosta na Dunavu. Granični prelaz Horgoš-2, radiće do 31. januara neprekidno, dodaju iz AMSS.

Bonus video

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading