POJAČAN SAOBRAĆAJ, ALI NEMA ZASTOJA! Evo kakvo je stanje na najfrekventnijim saobraćajnicama u Beogradu!

Autor:

Vesti

04.01.2024

07:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na Gazeli je primećen nešto gušći saobraćaj, kao i na auto-putu Novi Beograd, ali za sada se saobraćaj odvija neometano.

POJAČAN SAOBRAĆAJ, ALI NEMA ZASTOJA! Evo kakvo je stanje na najfrekventnijim saobraćajnicama u Beogradu!

Foto: naxi kamere/printscreen

Za sada se saobraćaj u Beogradu odvija bez problema i zastoja.

Na ulicama ima dosta vozila, ali su najfrekventnije saobraćajnice prohodne i nigde se na stvaraju kolone.

Na Gazeli je primećen nešto gušći saobraćaj, kao i na auto-putu Novi Beograd, ali za sada se saobraćaj odvija normalno.

Kako je u ostatku Srbije

Auto-moto savez Srbije upozorio je danas da bi kiša i pljuskovi, prvo na severu a po podne i u južnim predelima, mogli da ometaju vozače i utiču na njihovu bezbednu vožnju i sigurno putovanje, zbog čega je neophodno da se brzina prilagodi uslovima na putu.

Navodi se i da nedovoljno odstojanje između vozila može da bude uzrok saobraćajnih nezgoda, zato što je u tim uslovima na mokrom kolovozu duži zaustavni put vozila. Dodaju i da smena turista na planinama i zimskim centrima može da dovede do povremeno pojačanog saobraćaja na putevima.

Na naplatnim stanicama trenutno nema zadržavanja vozila, kao ni na putničkim i teretnim terminalima na graničnim prelazima.

Javno preduzeće "Putevi Srbije" upozorilo je vozače na smanjenu vidljivost na putevima zbog pojave magle. Vidljivost je, navodi se, smanjena na Auto-putu E-75, petlja Batočina - petlja Pojate na 150 metara i tunelu Manajle - petlja Bujanovac Jug na 50 do 100 metara. Takođe magle ima na auto-putu E-80, tunel Bancarevo - petlja Pirot Zapad na 50 metara, na auto putu E-761 - deonici Pojate - Makrešane i na naplatnoj stanici Koševi.

Bonus video

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading