KLINCI TERORIŠU STANOVNIKE KARABURME - PALE VATRU SVAKI DAN! Građani očajni: "Stanovi su nam puni dima"!

Autor:

Vesti

29.10.2023

13:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U moru bizarnih trendova koje isprobava omladina, sada se našao i taj da pale vatru na javnim površinama i tako ugrožavaju bezbednost ljudi, rizikujući da izbije vatrena stihija.

KLINCI TERORIŠU STANOVNIKE KARABURME - PALE VATRU SVAKI DAN! Građani očajni: "Stanovi su nam puni dima"!

Foto: shutterstock

Dovoljno je da vetar pronese žar i da se na taj način velikom brzinom razvije požar, koji će biti teško iskontrolisati.

Međutim, čini se da današnji "klinci" nisu upoznati sa opasnostima koje mogu da se dogode zbog onoga što oni smatraju igrom.

Naime, kako se navodi na Instagram stranici Serbialive Beograd deca na Karaburmi danima već pale vatru, zbog čega su građani potpuno ogorčeni.

Jedan od pratilaca ove grupe, ukazaop je na problem sa kojim se suočava kao stanovnik Karaburme u kojoj u mini parkiću tik uz zgrade deca praktično izazivaju požare.

- Deca danima pale vatru na Karaburmi u mini parkiću, tik pored zgrada, ulica dr Aleksandra Radisavljevića. Opomenuti su od strane komšija, pa su ponovo palili juče popodne oko 19h. Onda su kasnije oko 22h ponovo došli i krenuli da pale, ali sam ih ja opomenula pa su pokupili karton i grančice i otišli na neko drugo mesto. Zvala sam komunalce, koji su mi opet rekli da zovem policiju, a oni su me opet vratili na komunalce. Naravno, niko se nikada nije pojavio. Dok negde ne naprave požar, pa će biti "što niko nije prijavio ranije". Pitanje je i kako ugase tu vatru, jer vetar tako lako može da raznese žar. Stanovi su nam puni dima svakodnevno - piše u jednom od storija objavljenih na Instagram stranici Serbialive Beograd.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading