Novi BESPLATNI izleti za penzionere sa SAVSKOG VENCA

Autor:

Vesti

20.06.2022

13:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Opština Savski venan nastavlja sa izletima za najstarije sugrađane, a ovog leta su u planu jednodnevni besplatni izleti i obilazak atraktivnih turističkih destinacija u Srbiji: Sremski Karlovci i Fruškogorski manastiri.

Novi BESPLATNI izleti za penzionere sa SAVSKOG VENCA

Foto: Promo foto

PRIJAVE TRAJU DO 28. JUNA, svakog RADNOG DANA od 8 do 15 časova, na brojeve telefona 011 / 3615-388 i 011 / 3615-389.

Tokom izleta penzioneri će imati priliku da uživaju u brojnim atrakcijama i obilasku znamenitosti i prepuste se čarima i lepotama ovog kraja. Vojvođansku planinsku lepoticu nazivaju još i srpskom Svetom gorom zbog toga što na njenoj teritoriji ima više od 30 manastira, od kojih je 16 aktivno. Fruška gora danas predstavlja izuzetnu turističku atrakciju i privlači veliki broj domaćih i inostranih turista.

Republika

Foto: Promo foto

 

 

Briga o najstarijim sugrađanima ostaje jedan od prioriteta Opštine Savski venac koja i ove godine nastavlja sa besplatnim sadržajima za penzionere sa teritorije opštine. Izleti su deo redovnih aktivnosti Opštine i tradicionalno se organizuju dugi niz godina sa ciljem da se slobodno vreme najstarijih sugrađana ispuni zanimljivim i kvalitetnim sadržajima.

Foto: Promo foto

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Penzioner

20.06.2022 15:03

Želim i ja besplatni izlet. I mnogi drugi žele.