MAJKA KOSTE KECMANOVIĆA POSLALA ŠOKANTNO PISMO INSTITUCIJAMA: U nekoliko redova opisala šta očekuje za dečaka ubicu - NIJEDNOM REČJU NE POMINJE TRAGEDIJU! JEZIVO!

Autor:

Hronika

21.08.2023

19:01

Majka Koste Kecmanović navodi u pismu da se njena porodica nalazi u složenoj situaciji, ali ni u jednom trenutku ne pominje masakr u Ribnikaru.

MAJKA KOSTE KECMANOVIĆA POSLALA ŠOKANTNO PISMO INSTITUCIJAMA: U nekoliko redova opisala šta očekuje za dečaka ubicu - NIJEDNOM REČJU NE POMINJE TRAGEDIJU! JEZIVO!

ST/Vladimir Lukić, Nikola Mutić, facebook

Komentari (7)

Loading
Tanja

22.08.2023 07:09

Sebicni,samo sebi bitni! Zasto ga ludog nije lecila vec ga ludog ucili da barata oruzjem! Zbog nje i njenog muza pobio nam decu. Zasto je majka na slobodi?Ona samo gleda kako da izvrdaju svaku odgovornost!

Marko

22.08.2023 11:46

Ma treba ih sve nagraditi. I majcinu, oca i njega. Ta deca sto su otisla, kada im vreme nije, pos zemlju, zahvaljujuci njima, nisu ni bitna. Sram vas bili ludaci. Vas tteba da nema da ni minuta ne hodate ovom zemljom.

Зоран Филиповић

22.08.2023 12:33

Убијена деца никада неће завршити основну школу, па не мора ни њихов убица да заврши.

Danica

24.08.2023 12:48

Stoko bezrepa,sta ce mu škola kad odatle gdje je sad nece nikada izaci!!!! Jel si svesna da ti je sin monstrum bolesni i ubica, ne zaslužuje ni da vazduh udiše!!!!!

Majka

31.08.2023 00:15

@Danica - Ko Vam daje pravo da tako pisete. Bolji nista niste od malo idiota. On je makar dete jos uvek I zakonom zasticen. A Vi ako imate decu pogledajte kako se ponasaju, kakvu muziku slusaju, u kakve ljude izrastaju. Ko su I'm idoli a ko prijatelji. Nista bolji nismo od ubice kad u sve verujemo. Sram nas bilo. Ko nam daje pravo na komentare. A i novine sacuvajte boze. Struka ce reci svoje. A kad vec nije imao srece da ga nema imate li Vi ikakvo normalno resenje.???

Mićo

31.08.2023 12:03

Čudno je da majka nije odgovorna za odgoj monstruma, i da nije u zatvoru. Neko mora biti kriv, pre svega majka i otac. Kostu u ludnicu, njih u zatvor. To bi bar malo "dozvalo pameti" roditelje koji se ponašaju kao Kostini roditelji. Oedagozi, psiholozi i ostalo osoblje škole su stvarno nemoćni da preduzmu prave mjere. Djeca u školi dobro znaju da sankcije ne postoje.

Nada

02.09.2023 18:40

Stvarno ,sramota kako ce se skolovat deca kojih nema.Kako je njevim roditeljima kad to cuju .Bolesnici stavlja im so na rane neizlecena .Kako ne pomisli da je njen sin među ubijenim .Saucesce svim porodicama ja nemogu da se u mislima oporavim jer sam majka ,baka jako mi je zao svih porodica ,a on nikad slobodu ne treba da vidi ,da pocini opet isto .