TEŽAK CRNJAK: Ovo je GROZNA ISTINA o ubistvu i samoubistvu oca i sina na Zvezdari!

Autor: Republika

Hronika

11.12.2017

07:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nada Ivković, stanarka zgrade u Križanićevoj ulici 36, gde je u petak Miroslav Jovanović (65) ubio svog oca Svetolika Jovanovića (91) hicem iz pištolja, a nakon toga presudio i sebi, otkrila je tužne detalje iz života sina koji je ubio oca, pa sebe na Zvezdari.

RepublikaFoto: pixabay.com
Obojica se užasno mučili

Stan Jovanovića je zapečaćen, a dan nakon zločina, ni komšinica Nada Ivković, koja živi sprat ispod Jovanovića, a ni komšije sa istog sprata, kažu da nisu čule pucnje. Štaviše, kažu da nikada ne bi ni pomislili da je Miroslav bio sposoban za ovako nešto.

 

- Miroslav je bio krupan i stalno je išao u prodavnicu da kupi nešto za oca. Viđali bi ga po par puta dnevno sa kesama. Živeo je pre u Mirijevu, međutim kako se ocu pogoršavalo zdravlje, tako je on ovde bio sve češće, da bi se pre nekoliko godina preselio kod njega – pričaju komšije za blic.

Kada bi ga pitali za oca, samo bi rekao da je dobro, kažu oni. Tvrde da je 91-godišnji Svetolik bio slabo pokretan, Miroslav bi ceo dan posvetio spremanju stana, hrane, brizi o njemu...

Komšije su i same bile svedoci da Svetoliku već neko vreme nije dobro, i da je zbog Alchajmerove bolesti koja je uzela maha on, smatraju komšije, postao veliki teret svom sinu.

Dodaju da je ranije Miroslav oca i izvodio napolje i voleo da ga provoza kolima, međutim poslednjih nekoliko godina Svetolik praktično nije ni izlazio iz stana.

Miroslav je radio kao taksista ceo život, a posao je nedavno napustio, dok je Svetolik penzionisani limar. Otac i sin živeli su skromno u stanu na Zvezdari samo od očeve penzije.

- Uradio je to samo da bi obojici skratio muke – smatra komšinica.

Miroslav je razloge za ovaj stravičan čin naveo u oproštajnoj poruci koju je policija pronašla u stanu. U pismu je ubica napisao da je to uradio "zbog bede i jer više nije moglo tako da se živi" i zamolio za oprost.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading