UDARALA BEBE, VEZIVALA IM RUKE, DRALA SE I ŠAMARALA IH: Uhapšena vaspitačica iz pakla! Snimci iz vrtića SLEDILI RODITELJE

Autor:

Svet

17.04.2024

11:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vaspitačica je uhapšena po kratkom postupku

UDARALA BEBE, VEZIVALA IM RUKE, DRALA SE I ŠAMARALA IH: Uhapšena vaspitačica iz pakla! Snimci iz vrtića SLEDILI RODITELJE

Foto: Shutterstock

Četrdesetpetogodišnja vaspitačica iz Milana uhapšena je zbog sumnje da se fizički iživljavala nad decom vrtiću kao i da je neke od njih zlostavljala.

Vaspitačica je maltretirala decu koja idu u najmanju starosnu grupu, odnosno uzrasta od nekoliko meseci pa do nešto više od godinu dana!

Prema istrazi italijanske policije, od 2022. godine vaspitačica je odgovorna za nasilje nad najmanje desetoro dece pod kojim se podrazumeva često "hvatanje za ruku", a zatim ih naglo "pusti da padnu zbog čega su oni udarali licem o pod".

Takođe, prema izveštaju, vaspitačica ih je često "vređala, čupala, terala ih da spava ili ih nasilno držala za ruke i noge kako ne bi ustali sa stolice, odnosno kreveta".

Uzbunu su podigle kolege koje sa vaspitačicom rade u istoj ustanovi koji su slučaj pravili Upravi za dečje usluge Opštine Milano što je dovelo do pokretanja žalbe.

Odmah po prvoj prijavi, službenici su postavili kamere u vrtiću gde su snimili sve epizode "fizičkog i psihičkog nasilja nad decom".

Kamere su zabeležile strašne situacije gde žena vrišti na decu, a zatim ih snažno trese kako bi zapspala.

U drugim slučajevim, "cele ih je pokrivala ćebetom" ali i "terala da jedu tokom pauze za obrok", prenose italijanski mediji.

Navodi se i da je više gledala u telefon nego što je brinula o deci.

Žena se trenutno nalazi u kućnom pritvoru gde čeka saslušanje, piše Telegraf.rs.

Kolege su je opisale kao osobu bez "empatije prema deci i sa stalnim besom".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading