RUSI KORISTILI OMILJENE VAGNEROVSKE METODE ZA MUČENJE TERORISTA! Odsekli mu uvo i dali mu da ga pojede, genitalije mu priključili na struju...

Autor:

Svet

25.03.2024

09:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Grupa "Vagner" navodno se ovako obračunavala sa neistomišljenicima.

RUSI KORISTILI OMILJENE VAGNEROVSKE METODE ZA MUČENJE TERORISTA! Odsekli mu uvo i dali mu da ga pojede, genitalije mu priključili na struju...

Foto: Tanjug AP, Telegram /Intel Slava Z/BAZA

Telegram kanali bliski ruskim sigurnosnim službama objavili su fotografiju na kojoj se navodno vidi kako jednog od četvorice terorista, Šamsudina Faridunija, ispituju i muče strujom, dok je drugi navodno bio prisiljen pojesti vlastito uho. Podsetimo, Fariduni je s još trojicom osumnjičenih pritvoren zbog sumnje da su počinili teroristički napad u Krokus Siti Holu u Moskvi.

Ruski medij Meduza sa sedištem u Letoniji piše, pozivajući se na Telegram kanale, o strašnim metodama koje su Rusi koristili prilikom mučenja osumnjičene četvorke.

Dejli Mejl piše da su ovo omiljene metode koje je skupina Vagner koristila za obračun s 'izdajnicima'.

Foto: printscreen

Hapšenje terorista

Na jednoj se fotografiji objavljenoj na Telegramu vidi muškarac koji leži na podu sa spuštenim pantalonama. Na telo mu je navodno spojen vojni radio TA-57 kojim snage sigurnosti puštaju struju, a čini se da je stezaljka žice povezana s njegovim genitalijama, prenosi Ukrajinska pravda.

Prema opisu objavljenom na Telegram kanalu "Siva zona", napon je bio 80 volti, a osumnjičeni je poliven vodom kako bi se pojačao efekat torture.

Foto: printscreen

Hapšenje terorista

Ranije su propagandni kanali objavili snimak saslušanja još jednog osumnjičenog, Radžaba Alizadea. Na snimku se vidi kako jedan muškarac drži osumnjičenog na podu, zatim mu odseče komad desnog uha i pokušava da ga natera da ga pojede, a on ga ispljuje.

Podsetimo se, pucnjava i požar dogodili su se 22. marta uveče pre koncerta u Krokus siti holu u Krasnogorsku kod Moskve. Grupa maskiranih muškaraca upala je u salu, pucala na ljude iz neposredne blizine i bacala zapaljive bombe.

Prema poslednjim informacijama, 133 osoba je poginulo, a 140 je ranjeno.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading