SNIMAK HAPŠENJA MUŠKARCA KOJI JE TVRDIO DA JE PODMETNUO EKSPLOZIV: Policija ga vodi spuštene glave i sa lisicama na rukama (VIDEO)

Autor:

Svet

24.03.2024

15:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tržni centar "London Mol" u ulici Kolontajsada pregledaju stručnjaci za eksploziv.

SNIMAK HAPŠENJA MUŠKARCA KOJI JE TVRDIO DA JE PODMETNUO EKSPLOZIV: Policija ga vodi spuštene glave i sa lisicama na rukama (VIDEO)

Foto: Telegram/Intel Slava Z

Kako prenosi "Fontanka", muškarac je pozvao policiju i rekao da je navodno podmetnuo eksploziv u tržni centar "London Mol" u ulici Kolontaj.

Muškarac je priveden, ali nije želeo da kaže gde je postavio eksploziv.

On je sa lisicama na rukama izveden, spuštene glave.

Zgradu sada pregledaju stručnjaci za eksploziv.

Da podsetimo, na aerodromu Šeremetjevo u Moskvi u toku je takođe ozbiljan incident pošto je jedna od putnica koja je trebalo da otputuje za Jerevan prijavila da u rancu ima bombu.

Policija je na licu mesta, specijalne jedinice takođe i sada se proverava šta je od toga istina, odnosno da li je putnica lagala da ima bombu ili je to nažalost istina.

- Pozvana je policija, događaji su u toku - rekao je sagovornik agencije RIA Novosti.

Na društvenim mrežama pojavila se i prva fotografija sa lica mesta koju je načinio jedan od putnika. U kadru je avion koji je trebalo da poleti za Jerevan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading