OVO JE TEROR! Oglasio se ZELENSKI posle terorističkog napada u Moskvi, ovo NIKO od njega nije očekivao

Autor:

Svet

22.03.2024

23:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Ukrajine smatrao je da baš večeras ovo mora da napiše

OVO JE TEROR! Oglasio se ZELENSKI posle terorističkog napada u Moskvi, ovo NIKO od njega nije očekivao

Foto: Tanjug/Evan Vucci/Tony Overman

Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski oglasio se večeras na Telegramu komentarišući zbivanja na frontu.

Zelenski, kako se i očekivalo nijednom rečju nije spomenuo teroristički napad u Moskvi, ali jeste pojam teror i to upravo u kontekstu ponašanja Rusa na frontu.

"Tokom dana najveća pažnja je usmerena na sve naše regione pogođene sinoćnjim ruskim udarima. Svuda gde je bilo uticaja, napori za oporavak su u toku. Sve službe, remontne brigade, spasilačke ekipe ukrajinske Državne službe za vanredne situacije, policija i svi koji su uključeni radiće danonoćno kako bi se ovaj teror prevazišao u najvećoj mogućoj meri", rekao je Zelenski.

"Grad Harkov i Harkovska oblast, Sumska oblast, Zaporožje, Dnjepar, Krivi Rih, Dnjepropetrovska oblast, Poltavska oblast, Odeška oblast, grad Hmeljnicki i Hmeljnička oblast, Vinica i Ivano-Frankovska oblast... ovi štrajkovi su bili izuzetno gnusni , sa namernim ciljem da nanese strukturnu štetu životu društva, a ne vojnu štetu našoj sposobnosti da se branimo – a ovo je teror, po definiciji, bez ikakvih maski", dodao je.

U stravičnom terorističkom napadu u Moskvi, pripadnici Islamske države ubili su najmanje 40 osoba u koncertnoj dvorani, dok je više od 100 ljudi povređeno. 

Među ubijenima je i troje dece.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading