VELIKA AFERA TRESE AMERIKU! Svetski bokserski šampion otkrio da su ga silovali, svedočio o nezamislivim užasima na skrivenom imanju moćnih elita (VIDEO)

Autor:

Svet

15.03.2024

08:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rajan nije prva osoba koja je pokušala da sazna šta se dešava u klubu, a pojedini novinari su hapšeni zbog upada na posed kluba u Kaliforniji u prošlosti.

VELIKA AFERA TRESE AMERIKU! Svetski bokserski šampion otkrio da su ga silovali, svedočio o nezamislivim užasima  na skrivenom imanju moćnih elita (VIDEO)

Foto: shutterstock, Printscreen/https://twitter.com/RyanGarcia

Sigurno ste gledali kultni slešer horor "Hostel", u kojem bogati pripadnici poslovne i političke elite kidnapuju mlade ljude nad kojima se sadistički iživljavaju iz čistog zadovoljstva i zabave. 

Da scene iz "Hostela" nisu samo filmska imaginacija, već i surova stvarnost, tvrdi aktuelni WBC bokserski srebrni šampion u lakoj kategoriji i bivši privremeni WBC svetski šampion, Rajan Garsija, koji je izjavio da su ga silovali članovi kluba Bohemian Grove kada je bio dete, što je podiglo veliku prašinu u američkoj javnosti i uzbudilo duhove.

- Silovali su me, da! Imao sam dve godine i silovali su me. Imam dokaz za ovo. Tu je sve počelo - rekao je Garsija.

Prema bokseru, on je držan kao talac i primoran da gleda kako se mala deca siluju.

- Jebeno su me odveli u jebenu šumu i... ne šalim se, brate. Imam jebeni dokaz. Nije me briga da li mi veruju ili ne. Pokazaću ti jebeni video. Bohemian Grove je stvaran. Jebeno su me vezali i naterali da gledam. Znate najvišu elitu. Znate ko su oni - kazao je Rajan Garsija.

U seriji objava na X-u tokom ćaskanja sa Endrjuom Tejtom, Rajan tvrdi da se u Bohemian Groveu dešavaju užasne stvari.

Rajan kaže da se u Bohemian Grove-u, zapravo, održavaju satanistički rituali koji uključuju silovanje i trgovinu ljudima, kao i da nije povukao svoje tvrdnje uprkos tome što je kritikovan.

- Nije me briga da ću izgubiti sve svoje sledbenike, novčane potvrde itd. Ja sam najbogatiji čovek na svetu - objavio je Garsija na X-u i dodao:

- Čekaj, ja sam loš momak što sam prozvao instituciju koja ima neverovatan broj silovanja i zlostavljanja, a ja sam loš momak, ja sam onaj ludi - navodi se u objavi kojom je Rajan pokušao da razotkrije šta se, kako tvrdi, dešava u Bohemian Grove-u.

Rajan je takođe rekao i da su ga kao malog deteta silovali članovi porodice.

Rajan Garsija je poznat po svojim bokserskim veštinama i uspesima u ringu. Rođen je 8. augusta 1998. u Viktorvilu (Kalifornija), i postao je jedan od najpopularnijih mladih boksera na svetu. Osvojio je nekoliko titula i imao impresivne borbe u svom dosadašnjem karijernom putu.

Ono što se zna o Bohemian Grove-u jeste da je osnovan 1872. godine, od strane grupe novinara San Francisko Hronikls. Bohemian Grove je ograđena parcela od 2.700 hektara u Kaliforniji u vlasništvu privatnog džentlmenskog kluba poznatog kao Bohemian Club. Svake godine sredinom jula, Bohemian Grove je domaćin više od dvonedeljnog kampa za najistaknutije ljude sveta: političare, biznismene i kulturne ličnosti. Nezavisni novinar, Aleks Džons, je prvi pomenuo u javnosti Bohemian Grove nakon što je objavio snimak navodnog satanističkog rituala u šumi na posedu Bohemian Grov-a blizu San Franciska. Prema navodima Daily Mail-a, Bohemian Grove  ima negde oko 2.500 članova i može se pohvaliti sa nekoliko bivših predsednika i visoko rangiranih političara među svojim redovima.

Rajan nije prva osoba koja je pokušala da sazna šta se dešava u klubu, a pojedini novinari su hapšeni zbog upada na posed kluba u Kaliforniji u prošlosti.

Bohemian Grove je privukao pažnju javnosti zbog svoje tajnovitosti i prisustva uticajnih ličnosti iz različitih sfera društva. Neki teoretičari zavere tvrde da se na ovim okupljanjima donose važne odluke koje utiču na svetske događaje, dok drugi to smatraju samo mestom gde bogati i moćni provode svoje slobodno vreme.

Važno je napomenuti da, iako postoje mnoge spekulacije o Bohemian Grove-u, nema čvrstih dokaza koji potvrđuju te teorije zavere. Što se tiče Rajana Garsije, on je uglavnom fokusiran na svoju boksersku karijeru i izvan ringa nije poznat po političkom ili društvenom aktivizmu koji bi ga povezivao s takvim događajima.

Teorije zavere o Bohemian Grove-u obično se fokusiraju na ideju da ovaj privatni klub, koji okuplja elitu iz političkog, poslovnog i zabavnog sveta, služi kao mesto gde se tajno dogovaraju važne odluke koje utiču na svetske događaje. Evo nekih uobičajenih tema i tvrdnji koje se pojavljuju u tim teorijama:

1. Skupovi tajnih društava: Veruje se da članovi Bohemian Grove-a, koji su obično moćni i uticajni pojedinci, koriste ovo okupljanje kao priliku da se sastanu iza zatvorenih vrata i donose ključne odluke koje oblikuju politiku, ekonomiju i društvo.

2. Okultizam i rituali: Neki tvrde da se na skupovima Bohemian Grove-a praktikuju okultni rituali i ceremonije, možda čak i žrtvovanja. Ove tvrdnje su često povezane s mističnim aspektom kluba i tajanstvenim ceremonijama koje se navodno održavaju tokom njihovih okupljanja.

3. Planiranje globalnih događaja: Teorije zavere sugerišu da se na ovim skupovima donose odluke koje utiču na globalne događaje, kao što su ratovi, ekonomske krize i politički prevrati. Članovi, navodno, koriste svoj uticaj kako bi oblikovali svetske događaje u skladu sa svojim interesima.

4. Uticaj na političke odluke: Smatra se da članovi Bohemian Grove-a imaju značajan uticaj na političke procese i odluke, te da koriste svoj položaj kako bi manipulisali političkim sistemima i osigurali svoju moć.

Važno je napomenuti da za sada nema konkretnih dokaza koji potvrđuju ove teorije zavere, te da se većina informacija o skupovima Bohemian Grove-a temelji na spekulacijama i nepotvrđenim izvorima. Mnogi smatraju da su ove teorije plod mašte i paranoje, dok drugi vide Bohemian Grove kao simbol skrivenih elita koje upravljaju svetom iz senke.

Iako opet, Rajan nije prva osoba koja je podigla crvenu zastavu o klubu, sada se njegovo mentalno zdravlje dovodi u pitanje, dok nastavlja da objavljuje tvrdnje i da su vanzemaljci stvarni, i da može da dokaže to.

Garsija je, takođe, ranije, navodno, učestvovao u obmani o sopstvenoj smrti, ali je potom tvrdio da su mu nalozi hakovani.

Spekuliše se da Garsija pati od hronične traumatske encefalopatije (CTE), progresivne neurodegenerativne bolesti, koja uzrokuje oštećenje mozga slično onome kod Alchajmerove bolesti. Trauma nastaje od tupe sile udaraca u glavu tokom vremena i njoj su najviše podložni sportisti u borilačkim sportovima.

20. aprila 2024. u Bruklinu (Njujork, SAD) u Barklis centru, Garsija će se boriti za WBC titulu u super lakoj kategoriji protiv šampiona, Devina Hejnija.

Pre dve godine, Garsija je otkazao boks meč kako bi zatražio pomoć za svoje mentalno zdravlje. Od njega se traži da otkaže predstojeći meč sa Hejnijem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading