PACOV NAPAO NOVINARE USRED OBRAĆANJA GRADONAČELNIKA: Žene odmah počele da vrište, ogromnog glodara pojurio i gradonačelnik (VIDEO)

Autor:

Svet

03.03.2024

20:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ogromni pacov prekinuo uživo obraćanje gradonačelnika Buenos Ajresa

PACOV NAPAO NOVINARE USRED OBRAĆANJA GRADONAČELNIKA: Žene odmah počele da vrište, ogromnog glodara pojurio i gradonačelnik  (VIDEO)

Foto: youtube/printscreen/Terra Brasil



Uzbuna je zavladala na autobuskom terminalu u luci Buenos Ajresa dok je gradonačelnik Horhe Makri razgovarao sa novinarima. Iznenada, veliki pacov je uleteo među prisutne, izazivajući paniku među novinarima i prisutnima. Vrisak novinara prekinuo je tok razgovora, a situacija je postala haotična.


Napadnut od strane pasa

Pokušavajući da izbegne grupu ljudi, pacov je izazvao stampedo na terminalu. Nekoliko prisutnih je pokušalo da ga udari ili šutne, dok su ga na kraju napala čak i dva psa. Celokupna scena bila je prenošena uživo na televiziji, ostavljajući gledaoce u šoku.

Zatvaranje ilegalne pijace

Ova neobična scena dogodila se upravo tokom akcije lokalne vlade za zatvaranje ilegalne pijace na terminalu u oblasti luke. Pijaca je bila optužena da blokira ulaz i izlaz autobusa sa terminala, te da se na njoj odvija trgovina drogom i ukradenim proizvodima.

Nastavak intervjuja

Nakon što je zbunjenost splasnula, intervju je nastavljen. Voditelj kanala Todo izrazio je oduševljenje situacijom, komentarišući da je ovo bila zaista neobična situacija koja će se dugo pamtiti.

Ovaj neplanirani incident definitivno je uneo dozu uzbuđenja u uobičajenu rutinu gradonačelnika i novinara, ostavljajući sve prisutne u šoku svojom neočekivanom pojavom.

(G1)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading