"HVALA TI ZA 26 GODINA APSOLUTNE SREĆE" Oproštajna poruka supruge Navaljnog kida srce i dušu (VIDEO)

Autor:

Svet

01.03.2024

14:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navaljni je umro 16. februara u ruskom zatvoru unutar Arktičkog kruga.

"HVALA TI ZA 26 GODINA APSOLUTNE SREĆE" Oproštajna poruka supruge Navaljnog kida srce i dušu (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Lider ruske opozicije, Aleksej Navaljni, sahranjen je danas na groblju Borisovskoje u predgrađu Moskve.

Sahrani je, kao i opelu u crkvi Ikone Majke Božje u Moskvi, prisustvovalo više hiljada ljudi.

Ipak, samom činu spuštanja kovčega u raku prisustvovalo je samo dvadesetak ljudi, najbližih Navaljnom. Između ostalih, majka i otac preminulog opozicionara.

Nažalost, sahrani Navaljnog nije prisustvovala supruga Julija, koja se od muža oprostila dirljivom porukom na društvenim mrežama.

- Ljoša, hvala ti za 26 godina apsolutne sreće. Da, čak i tokom poslednje tri godine sreće. Za ljubav, što si me uvek podržavao, što si me zasmejavao i iz zatvora, što si uvek mislio na mene.

Ne znam kako da živim bez tebe, ali pokušaću, kako bi gore bio srećan i ponosan na mene. Ne znam da li mogu da izdržim ili ne, ali pokušaću.

Jednog dana ćemo se sigurno sresti. Imam toliko neispričanih priča za tebe i imam toliko pesama sačuvanih za tebe na svom telefonu, glupih i smešnih, uopšte, da budem iskrena, strašnih pesama, ali one su o nama, i stvarno sam želela da te pustim da ih poslušaš. I baš sam želela da gledam kako ih slušaš, smeješ se, a onda me grliš.

Voleću te zauvek. Počivaj u miru - napisala je Julija Navaljna na platformi X.

Podsetimo, Navaljni je umro 16. februara u ruskom zatvoru unutar Arktičkog kruga. Njegova supruga Julija za njegovu smrt okrivila je ruskog predsednika, Vladimira Putina.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading