ŠOK SCENA NA RUSKOJ DRŽAVNOJ TELEVIZIJI: Voditeljka u programu uživo dobila poruku od supruga, pa obelodanila da kreće da ispuni zadatak Putina (VIDEO)

Autor:

Svet

01.03.2024

11:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ruski predsednik je u četvrtak duže od dva sata u Dumi govorio o najvažnijim temama za rusko društvo.

ŠOK SCENA NA RUSKOJ DRŽAVNOJ TELEVIZIJI: Voditeljka u programu uživo dobila poruku od supruga, pa obelodanila da kreće da ispuni zadatak Putina (VIDEO)

Foto: Daily Mail/Printscreen

Voditeljka ruske državne televizije najavila je u programu uživo da je suprug čeka kod kuće da naprave još jedno dete.

Natalija Litovko (43) govorila je u programu uživo o pozivu ruskog predsednika, Vladimira Putina, da žene rađaju više dece kako bi se sprečila demografska kriza i dodala da su njen suprug i ona inspirisani pozivom lidera Кremlja.

Litovko, koja već ima dvoje dece, javno je otkrila gledaocima televizije Rusija 24 nameru da zatrudni.

- Muž mi je upravo poslao poruku da ćemo da napravimo treće dete - rekla je voditeljka.

- Obavestićemo gledaoce o tome - našalio se zatečeni voditelj.

Stanovništvo Rusije se smanjuje iz godine u godinu, tako da Putin retko propušta priliku da pozove žene da imaju više beba. Tokom nedavnog obilaska jedne fabrike govorio je o potrebi da ruske porodice imaju više od dvoje dece.

- Potreban je stalan rad na poboljšanju kvaliteta života porodica sa decom i podržavanju nataliteta. Ovde su u prvom planu naša religija i naše moralne vrednosti. Velike porodice moraju postati norma. U narednih šest godina moramo postići održivi natalitet - rekao je šef države i najavio da će se državni novac uliti u regione sa niskom stopom nataliteta kako bi se poboljšali podsticaji za više dece.

Ruski predsednik je u četvrtak duže od dva sata u Dumi govorio o najvažnijim temama za rusko društvo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading