OČAJNI OTAC PREMINUO ČEKAJUĆI PRAVDU ZA BRUTALNO UBIJENU ĆERKU: Izdalo ga srce, nije mogao da je prežali!

Autor: M.B.

Svet

26.02.2024

10:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tragedija koja je pogodila porodicu!

OČAJNI OTAC PREMINUO ČEKAJUĆI PRAVDU ZA BRUTALNO UBIJENU ĆERKU: Izdalo ga srce, nije mogao da je prežali!

Foto: Facebook/Delphine Daviet

Lola Davijet

Johan Daviet, otac male Lole Davijet, koji je pretrpeo neopisiv gubitak kada je njegova ćerka brutalno ubijena u Parizu, iznenada je preminuo u 49. godini. Ova tužna vest dodatno je potresla javnost i bacila senku na već tešku situaciju koju je porodica prolazila od Lolinog tragičnog odlaska.

Johanov teški period nakon gubitka ćerke

Advokat porodice male Lole istakao je da je Johan, nakon stravičnog događaja, bio slomljen i da više nije bio ista osoba. Mediji su izvestili da se Johan preselio da živi sa majkom i da je čekao pravdu za smrt svoje ćerke. Deset dana pre njegove smrti, rađena je rekonstrukcija zločina, ali osoba osumnjičena za ovaj užasan čin još uvek nije osuđena.

- Njegovo srce, njegova glava, ostalo je u paklu onoga što su uradili njegovoj ćerki. On je potonuo. Verujemo da je srčani udar koji je doživeo bio posledica ogromne tuge- ispričao je advokat.


Jezivi detalji zločina

Mala Lola je ubijena 14. oktobra u zgradi u kojoj je živela, nakon što nije stigla kući iz škole. Sigurnosne kamere snimile su je kako ulazi u ulaz zgrade, ali do stana nikada nije stigla. Telo devojčice pronađeno je osam sati kasnije u koferu nedaleko od zgrade, sa brojnim povredama i znacima seksualnog zlostavljanja.

Osoba koja je direktno učestvovala u potrazi za devojčicom opisala je ovo iskustvo kao traumatično, ističući da je cela zajednica bila u šoku zbog ovog strašnog događaja.

-Kada su roditelji pozvali policiju odmah smo reagovali, jer su u pitanju upravnici zgrade, koji imaju direktan pristup snimcima sa sigurnosnih kamera. Na tim snimcima se vidi Lola u hodniku, a iza nje žena koju roditelji ne poznaju, a od tada niko ništa nije čuo o devojčici- ispričao je tada policajac za francuske medije


Uhapšena osumnjičena za zločin

Narednog dana, Dabija B. (24) iz Alžira, privremeno je uhapšena pod sumnjom da je namamila devojčicu u svoj stan, gde ju je napala, vezala, mučila, seksualno zlostavljala i ubila. Nakon zločina, telo je spakovala u kofer i sa još dva kofera napustila zgradu. Ovakav strašan postupak izazvao je uznemirenost i nevericu u zajednici.

Misterija ovog užasnog zločina dodatno je pojačana činjenicom da motivi za mučenje, seksualno zlostavljanje i ubistvo devojčice nisu jasni. Detalji poput posekotina po vratu i utisnutih brojeva na Lolinim grudima i tabanima ostaju zastrašujući tragovi ove tragedije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading