JEZIV SNIMAK OCA KOJI JE PUCAO SINU U GLAVU: "Upravo sam ga ubio, telo je unutra" (VIDEO)

Autor:

Svet

25.02.2024

18:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema navodima, otac i sin su se posvađali.

JEZIV SNIMAK OCA KOJI JE PUCAO SINU U GLAVU: "Upravo sam ga ubio, telo je unutra" (VIDEO)

Foto: jutjub

David De Hesus Кontreras (52) iz Pajnkresta u okrugu Majami-Dejd, optužen je da je počinio jezivi zločin ubistva svog sina Erika (22) u novembru prošle godine. Ovaj tragični događaj je dodatno dobio na dramatičnosti kada je Кontreras priznao zločin svojoj supruzi preko kamere na ulaznim vratima porodične kuće.

Кontreras je šokirao svoju suprugu izjavom da je njihov sin mrtav, što je izazvalo očiglednu paniku i uzbuđenje kod žene. Njihov razgovor, ispunjen emocijama i suzama, pruža uvid u dramatičnu situaciju koja je prethodila ovom tragičnom događaju.

- Da li je živ? Da li diše - pita šokirana žena.

- Ne diše! On je mrtav! Borba na povratku kući bila je nepodnošljiva - odgovara Kontreras kroz suze.

Prema navodima, otac i sin su se posvađali jer je Erik želeo da napusti porodični dom. Ova informacija baca novo svetlo na tragediju, otkrivajući dublje slojeve porodičnih odnosa i moguće motive za ovaj strašni događaj.


Nakon što je policija stigla na imanje, Кontreras je još jednom priznao zločin, ovog puta pred policajcima koji su bili prisutni na licu mesta. Njegove reči, snimljene kamerom koja se nalazila na telu jednog od policajaca, dodatno su potvrdile njegovu ulogu u ovom tragičnom događaju.

- Upravo sam upucao svog sina - viče Кontreras.

Policija mu je prišla sa oružjem u rukama.

- Uđite, telo je tamo, tri metra unutra - kaže Кontreras policajcima dok kleči na zemlji.

Кontreras se izjasnio da nije kriv po optužbi za ubistvo drugog stepena na ročištu pred sudijom okruga Majami-Dejd Derilom Travikom prošlog novembra. Trenutno se nalazi u pritvoru gde očekuje nastavak suđenja zakazanog za 11. mart. Očekuje se da će tokom suđenja biti otkriveni novi detalji ovog tragičnog slučaja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading