EKSPLOZIJA NA BENZINSKOJ PUMPI: Ford punjen gasom odleteo u vazduh, a onda je usledilo otkriće koje je šokiralo sve! (VIDEO)

Autor:

Svet

12.02.2024

21:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Eksplozija na benzinskoj pumpi: Krijumčarenje narkotika otkriveno

EKSPLOZIJA NA BENZINSKOJ PUMPI: Ford punjen gasom odleteo u vazduh, a onda je usledilo otkriće koje je šokiralo sve! (VIDEO)

Foto: PRINTSCREEN/YOUTUBE


U gradiću na severu Argentine, eksplozija automobila tokom punjenja prirodnim gasom izazvala je neverovatan lanac događaja. Snimak eksplozije, koji je obišao svet, otkrio je nešto što niko nije očekivao - u vozilu su se nalazili kilogrami kokaina, otkrivajući dublju nezakonitu operaciju.

Uzrok eksplozije i posledice

Iako uzrok eksplozije još nije poznat, srećom, rezultat nije tragičan - dvoje ljudi je lakše povređeno prilikom eksplozije, a jedna osoba je uhapšena. Važno je napomenuti da su vozačica automobila i troje dece u tom trenutku bili izvan vozila, što se pripisuje sigurnosnim propisima u Argentini koji obavezuju putnike da napuste vozilo tokom punjenja komprimiranim prirodnim gasom.


Nezakonita operacija i uhapšena narednica

Zanimljivo je to da je žena koja je vozila automobil narednica policije Sofija Čaparo iz Buenos Airesa. Ona je negirala saznanja o kokainu skrivenom u vozilu, tvrdeći da auto ne pripada njoj. Međutim, istražitelji sumnjaju da je droga u vozilu bila namenjena krijumčarenju, a deca su možda korišćena kao paravan.

Foto: PRINTSCREEN/YOUTUBE

 

 


Optužbe i istraga

Narednica, zajedno sa troje dece u vozilu, tvrdi da nije znala za drogu u automobilu. Ipak, optužena je za krijumčarenje narkotika, što je dodatno otežano činjenicom da je bila policijska službenica. Trenutno je uklonjena s dužnosti dok istražitelji pokušavaju da utvrde da li je delovala sama u krijumčarenju ili je bila deo organizacije.

Foto: PRINTSCREEN/YOUTUBE

 

 


Ovaj neverovatan događaj će sigurno ostaviti trag u javnosti, a istraga će otkriti sve detalje ove neobične situacije.

(Kurir)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading