MALU ELENU (9) MAJKA UBILA OD BATINA! Danima je tukla, davila i pekla po telu! GOLU JE ZLOSTAVLJALA I NA TERASI, NJENE SESTRICE U ŠOKU SVE GLEDALE!

Autor:

Svet

03.02.2024

17:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Socijalna služba je još u martu 2023, obaveštena da majka zlostavlja dete, ali su zaključili da je nasilje "izlovan događaj", da se ne ponavlja i zatvorili slučaj. Međutim, očigledno je da je nasilje nastavljeno, što je dovelo do tragičnog ishoda.

MALU ELENU (9) MAJKA UBILA OD BATINA! Danima je tukla, davila i pekla po telu! GOLU JE ZLOSTAVLJALA I NA TERASI, NJENE SESTRICE U ŠOKU SVE GLEDALE!

Foto: Shutterstock

Tragična priča o maloj Eleni, devetogodišnjoj devojčici iz Galaća, potresla je celu Rumuniju. Majka je mučila svoju ćerku skoro nedelju dana, sve dok joj srce nije stalo. Forenzičari su otkrili jezive detalje - devojčica je bila izložena brutalnom zlostavljanju, uključujući fizičko i emocionalno nasilje.

Naime, forenzičari su na osnovu pregleda zaključili da ju je majka tukla, davila i pekla po telu..


Socijalna služba je već u martu 2023, obaveštena da majka zlostavlja dete, ali su zaključili da je nasilje "izlovan događaj", da se ne ponavlja i zatvorili slučaj. Međutim, očigledno je da je nasilje nastavljeno, što je dovelo do tragičnog ishoda. Pitanje odgovornosti državnih institucija u ovom slučaju je postalo predmet rasprave.

Elena je imala još dve sestre, ali kako se tvrdi, bila je najviše mučena. Svi koji su je znalai kažu da je bila ljubazna i talentovana devojčica, lepa kao anđeo. Čak ni njeni učitelji i vaspitači nisu primetili tragove zlostavljanja na njenom telu, što je dodatno šokiralo javnost.

- Nije bila povučena, dobro se družila. Zbog toga smo uznemireni. Nije dala nikakav znak da je bilo problema. Bila je čista, očešljana - istakala je učiteljica.



Sestre devojčice su trenutno smeštene u državnim institucijama, gde se bore sa teškim psihičkim posledicama. Psiholozi ističu da će im trebati vreme da se oporave od traume koju su doživele.


Majka je uhapšena i pod istragom je, a preti joj kazna doživotnog zatvora. Porodica i zajednica sada traže pravdu za malu Elenu i ostalu decu koja su pretrpela traumu zlostavljanja.

- Koliko je ona bila zla, video sam je kada je tukla golu devojčicu na terasi - rekao je jedan rođak, prenosi Telegraf.rs.

Tužilačka istraga je otkrila činjenicu da je devojčica bila izložena užasima gde ju je majka maltretirala pet dana uzastopno dok joj telo nije otkazalo.

Bonus video

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading