UZNEMIRUJUĆI SNIMAK! Baka pogođena u glavu u napadu Rusa! KRVAVE GLAVE hodala u očaju ulicama Harkova, gori prizor danas NEĆETE VIDETI (VIDEO)

Autor:

Svet

23.01.2024

13:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snimak je sablaznio planetu, ima li kraja brutalnosti sa obe strane?

UZNEMIRUJUĆI SNIMAK! Baka pogođena u glavu u napadu Rusa! KRVAVE GLAVE hodala u očaju ulicama Harkova, gori prizor danas NEĆETE VIDETI (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Rusija je jutros napala sa svih strana prestonicu Ukrajine Kijev ali i Harkov u kojem je poginulo najmanje šest, a ranjeno 60 osoba.

Prizori sa lica mesta u Harkovu lede krv u žilama i izazivaju muku pošto se jasno vide ljudi kako povređeni i u beznađu hodaju ulicama.

Poput jedne bake koju je geler pogodio u glavu!

 

 

Nesrećna žena je krvave glave uz pomoć sugrađanina hodala centrom grada pitajući se verovatno kako je uopšte izbegla smrt.

Spasioci još uvek intezivno kopaju po ruševinama tražeći preživele.

Napadi su se dogodili rano jutros, a u eksplozijama su uništene i oštećene i stambene zgrade.

Očigledno je sada došlo do faze sa obe strane fronta kada se sve češće pogađaju, slučajno ili namerno, i stambeni objekti.

Ukrajinske vazdušne snage su izjavile da je vojska uspela da uništi od 21 do 41 projektil koji je lansirala Rusija.

"Svet mora da shvati da se ovaj teror može zaustaviti jedino silom", napisao je šef ukrajinskog ureda predsednika Andrij Jermak na Telegramu.

 

 

Operativna komanda Oružanih snaga Poljske saopštila je da su Poljska i njeni saveznici podigli borbene avione zbog navodne aktivnosti ruske avijacije dugog dometa.

"Obaveštavamo vas da je u Ukrajini intenzivna aktivnost avijacije Ruske Federacije. Pokrenute su sve neophodne procedure za obezbeđenje bezbednosti poljskog vazdušnog prostora i situacija se kontinuirano prati“, navela je komanda Oružanih snaga na platformi X.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading