OTKRIVENA ŠOKANTNA PREVARA! Britanka se udarala ČEKIĆEM i tvrdila da je bila žrtva trgovine ljudima i silovanja, a istina je užasna!

Autor:

Svet

21.01.2024

23:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Britanka optužena za lažne optužbe o trgovini ljudima i silovanju

OTKRIVENA ŠOKANTNA PREVARA!  Britanka se udarala ČEKIĆEM i tvrdila da je bila žrtva trgovine ljudima i silovanja, a istina je užasna!

Foto: Facebook


Britanka Eleanor Vilijams, 23 godine, šokirala je javnost svojom izmišljenom pričom o tome kako je bila žrtva trgovine ljudima i grupnog silovanja od strane "azijskih muškaraca". Novi BBC dokumentarac otkriva da je Eleonor išla do krajnjih granica kako bi održala lažnu priču, uključujući i samopovređivanje čekićem u glavu. Njene izmišljotine su uzdrmale Veliku Britaniju i doveli nevine ljude u opasnost.

Lažne optužbe i njihove posledice

Vilijamsova je tvrdila da je bila prodavana za seks od svoje 12. godine, podnosila je prijave policiji sve dok prevara nije otkrivena i ona osuđena na zatvorsku kaznu od preko osam godina zbog devet optužbi za krivotvorenje pravde. Njene laži su imale ozbiljne posledice, a jedan od muškaraca koje je lažno optužila, biznismen Mohamed Ramzan, pokušao je da izvrši samoubistvo nakon hapšenja. Drugi muškarac, koji je takođe nevino optužen, proveo je 73 dana u pritvoru, a njegovi prozori su razbijeni, a reč "silovatelj" je nasprejana na njegovoj kući nakon što ga je Vilijamsova optužila.

Republika

Foto: Facebook

Eleonor Vilijams

 


Nikad viđeni snimci laži

Dokumentarac sadrži do sada neviđene snimke Eleonorine višegodišnje prevare, uključujući fotografije na kojima je njeno lice teško povređeno, ali se ipak smeje. Takođe, prikazan je snimak na kojem Vilijamsova deluje omamljeno, sa krvlju koja ide niz lice, dok policajci pokušavaju da utvrde šta se desilo. Kasnije se ispostavilo da je sve bila laž, te da je samo 20 minuta pre nego što je pozvala policiju viđena na sigurnosnim kamerama kako hoda po kući, bez povreda.
Republika

Foto: Facebook

Eleonor Vilijams

 


Izvinjenje i kajanje

U martu, Eleonor se izvinila pre nego što je osuđena na zatvorsku kaznu, izjavivši da razume da je njena osuda pravosnažna i da je svesna svojih grešaka. "Nisam kriva, ali znam da sam učinila nešto loše i žao mi je. Razumem razmere problema koje sam izazvala", napisala je u pismu sudiji. "Da sam znala kakve će posledice proizaći iz tog statusa, nikada ga ne bih objavila."
Republika

Foto: Facebook

Eleonor Vilijams

 


Ovaj slučaj baca svetlo na ozbiljne posledice lažnih optužbi, ali i na pitanje šta motiviše ljude poput Eleonor da izmišljaju takve priče.

(Dejli Mejl)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Paja

23.01.2024 16:47

Buahahhaa samo cekic u sake kad ne znas sta ces pa se lupaj po tintari:)