RUSKI VOJNICI UZIMAJU DROGU DA SE NE PLAŠE SMRTI? Generalštab otkrio tajnu koja LEDI KRV U ŽILAMA!

Autor:

Svet

15.01.2024

12:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najnovija informacija je da se vojnici putem hemijskih supstanci hrabre da ostanu jaki na frontu

RUSKI VOJNICI UZIMAJU DROGU DA SE NE PLAŠE SMRTI? Generalštab otkrio tajnu koja LEDI KRV U ŽILAMA!

Foto: Tanjug-AP

Ruski vojni komandanti redovno daju narkotike i druge opojne supstance vojnicima kako se ne bi plašili borbe sa Ukrajincima, a i kako ne bi imali strah od smrti.

Ovo je danas objavio Generalštab Oružanih snaga Ukrajine.

"Ruska vojska sve više odbija da gine za podle ciljeve svog vođe, pa je neprijateljska komanda odlučila da eksperimentiše sa dodatnim vrstama stimulacija koje iskrivljuju osećaj stvarnosti i vode u smrt", navodi se u vesti Generalštaba Ukrajine.

Prema dostupnim informacijama, osoblju 108. desantnog jurišnog puka 7. desantne divizije sistematski se izdaju narkotici i druge hemijske supstance.

Ovi lekovi dovode do euforije i neutrališu bol.

Vojnici koji ih koriste lakše pristaju na napade bez straha od povreda ili smrti, kažu u Generalštabu.

Ukrajina je saopštila danas da je oborila ruski špijunski avion A-50 i komandni avion Il-22 iznad područja Azovskog mora.

Načelnik ukrajinske vojske Valerij Zalužnji napisao je na Telegramu da je ukrajinsko vazduhoplovstvo uništilo ruski A-50 dalekodometni avion za otkrivanje radara i avion za kontrolu vazdušnog prostora Il-22.

Zalužnji je odao priznanje ukrajinskim snagama za, kako je naveo, "savršeno planiranu i izvedenu operaciju u regionu Azovskog mora", preneo je Rojters.

Podsetimo, vazduhoplovstvo Ukrajine oborilo je u kasnim satima 14. januara ruski izviđački avion A-50 iznad Azovskog mora, kao i avion Il-22M11 u Hersonskoj oblasti, tvrdi "RBC Ukraine"

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading