OSTAVIO MOTOR, PA ZAJAHAO KONJA! Snalažljivi dostavljač pronašao način da izbegne gužvu na pumpi: "Morao sam da isporučim porudžbinu koju sam preuzeo" (VIDEO)

Autor:

Svet

03.01.2024

18:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njegov potez je izazvao različite reakcije na internetu, od divljenja do kritike.

OSTAVIO MOTOR, PA ZAJAHAO KONJA! Snalažljivi dostavljač pronašao način da izbegne gužvu na pumpi: "Morao sam da isporučim porudžbinu koju sam preuzeo" (VIDEO)

Foto: shutterstock

U Indiji, zemlji koja se suočava sa nestašicom goriva zbog štrajka vozača kamiona i cisterni, jedan dostavljač hrane je našao neobično rešenje za svoj problem. On je uzjahao konja i otišao na posao sa torbom iz službe za dostavu hrane “Zomato” na leđima. 

Na snimku koji je postao viralan na društvenim mrežama, vidi se kako on jaše kroz zakrčene ulice Hajderabadu, u južnoj Indiji, i maše prolaznicima. On je rekao da je čekao u redu tri sata da natoči benzin u motor, ali da je morao da isporuči porudžbinu koju je već preuzeo.

 

 

Njegov potez je izazvao različite reakcije na internetu, od divljenja do kritike. Neki su ga hvalili za njegovu snalažljivost i posvećenost poslu, dok su drugi osuđivali kompaniju “Zomato” za izrabljivanje radnika i narušavanje bezbednosti saobraćaja. 

Kompanija je saopštila da vozači dostavljači nisu pod pritiskom da isporuče hranu na vreme i da nisu nagrađeni ni kažnjeni za brzinu ili kašnjenje u isporuci. Takođe je najavila da će uvesti broj telefona na torbama za isporuku kako bi ljudi mogli da prijave prebrzu ili nesavesnu vožnju.

Nestašica goriva u Indiji je posledica kratkog štrajka vozača kamiona i cisterni koji su protestovali protiv predloženog zakona koji bi predviđao visoke novčane kazne i desetogodišnje zatvorske kazne za one koji su udarili drugo vozilo i pobegli sa mesta nesreće. 

Štrajk je prekinut nakon što je vlada najavila da će se konsultovati sa vozačima pre nego što nastavi sa zakonodavstvom. Međutim, redovi na benzinskim pumpama su i dalje dugački, a mnogi građani su suočeni sa poteškoćama u svakodnevnom životu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading