TINEJDŽER POGINUO DOK JE ČEKAO AUTOBUS, VOZAČ BMW-A U KRITIČNOM STANJU: Teška saobraćajna nesreća u Nemačkoj

Autor:

Svet

01.01.2024

01:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teška saobraćajna nesreća u Niderkaselu, tinejdžer smrtno stradao dok je čekao autobus

TINEJDŽER POGINUO DOK JE ČEKAO AUTOBUS, VOZAČ BMW-A U KRITIČNOM STANJU: Teška saobraćajna nesreća u Nemačkoj

Foto: Tanjug/AP


U subotu u večernjim satima, 14-godišnji tinejdžer je tragično izgubio život dok je čekao autobus na autobuskoj stanici u Niderkaselu, Severnoj Rajni-Vestfaliji.

 Nesreća se dogodila kada se BMW, kojim je upravljao 51-godišnji vozač, velikom brzinom zabio u autobusku nadstrešnicu. Nažalost, tinejdžer nije imao nikakve šanse da preživi ovaj strašan udar i preminuo je na licu mesta.


Povređeni vozač putovao sa suprugom (28) i dvogodišnjom ćerkom

Uz ovu stravičnu vest, javnost je saznala i da je 51-godišnji vozač putovao sa suprugom (28) i dvogodišnjom ćerkom. Uzrok nesreće još uvek nije potpuno jasan, ali je poznato da je vozač teško povređen i hitno prebačen u Univerzitetsku bolnicu u Bonu. Srećom, njegova supruga i ćerka su prošle sa lakšim povredama.

Ova porodična tragedija je ostavila dubok trag u zajednici, a lokalni mediji su preneli detalje o tome kako je BMW sleteo s puta, udario u autobusku nadstrešnicu i potom se zaustavio ispred poslovnice štedionice. Policija je pokrenula istragu o uzrocima ove strašne nesreće.

Pokušaj reanimacije tinejdžera bez uspeha

Lekari Hitne pomoći su odmah intervenisali pokušavajući da reanimiraju tinejdžera, ali nažalost, njihovi napori nisu urodili plodom. Prethodno, tinejdžer je bio u poseti prijatelju, a ovaj tragični događaj je šokirao celu zajednicu.

Ovaj događaj je podsetnik svima koliko je važno biti oprezan u saobraćaju i poštovati propise, kao i da život može biti veoma krhka stvar. Nažalost, ova nesreća je ostavila trajne posledice na više porodica, a istražne vlasti će nastaviti sa istragom kako bi utvrdile sve okolnosti ovog tragičnog događaja.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading