RACIJE NA JUGU POJASA GAZE! Jedinice IDF napreduju u Kan Junisu, Hamasovi operativci LIKVIDIRANI snajperom!

Autor:

Svet

30.12.2023

16:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hamasovo obaveštajno odeljenje je bilo odgovorno za sve Hamasove obaveštajne aktivnosti u oblasti Kan Junisa.

RACIJE NA JUGU POJASA GAZE! Jedinice IDF napreduju u Kan Junisu, Hamasovi operativci LIKVIDIRANI snajperom!

Foto: Mohammed Nasser \ apaimages / imago stock&people / Profimedia

Tenkovske jedinice Izraelskih odbrambenih snaga (IDF) napreduju u Kan Junisu, na jugu Pojasa Gaze, o čemu svedoče danas objavljeni snimci IDF.

U saopštenju IDF se navodi da su trupe 7. oklopne brigade napredovale na jugu Pojasa Gaze, gde su u toku i racije na lokacijama Hamasa u Kan Junisu, uključujući štab obaveštajnog odeljenja te militantne grupe u tom gradu, prenosi Tajms of Izrael.

Hamasovo obaveštajno odeljenje je bilo odgovorno za sve Hamasove obaveštajne aktivnosti u oblasti Kan Junisa, navodi ID, dodajući da je u istom kompleksu lociran i komandni centar koji pripada Palestinskom islamskom džihadu.

Prema tvrdnjama IDF, na tim lokacijama su pronađeni "veoma vredni" obaveštajni materijali.

U međuvremenu, trupe Brigade Givati izvršile su raciju na još nekoliko lokacija Hamasa u južnoj Gazi, likvidirajući Hamasove operativce snajperskom vatrom i tenkovskim granatiranjem, navodi se u saopštenju IDF i dodaje da su trupe Givatija usmeravale nekoliko vazdušnih napada na Hamasove položaje u toj oblasti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading