LJILJANA PRONAĐENA MRTVA SA GLAVOM U TORBI! Stravični detalji - kanap joj bio vezan oko vrata i umotana u dve kese! (FOTO)

Autor:

Svet

23.12.2023

20:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čeka se ekshumacija Ljiljane Resinović.

LJILJANA PRONAĐENA MRTVA SA GLAVOM U TORBI! Stravični detalji - kanap joj bio vezan oko vrata i umotana u dve kese! (FOTO)

Foto: Facebook/Liliana Resinovich

Ljiljana Resinović iz Trsta nestala je 14. decembra 2021. godine, a 5. januara ove godine je njeno beživotno telo pronađeno u parku San Đovani u Trstu.

Dve godine od njene smrti, porodica nesrećne žene tvrdi i dalje da ona nije izvršila samoubistvo, već da je umrla pod sumnjivim okolnostima.

Ona je u januaru pronađena umotana u dve biorazgradive kese vezane oko vrata labavim kanapom, a glava joj je bila u torbi.

- Danas se navršava dve godine i praktično služim doživotnu kaznu zatvora - rekao je Ljiljanin brat, Sergej Resinović, koji je očajan jer ne može da objasni okolnosti pod kojim je umrla njegova sestra.

Republika

Foto: Facebook/Liliana Resinovich

Ljiljana Resinović sa suprugom Sebastijanom

Prve informacije koje je porodica dobila jeste da je reč o samoubistvu, što je potvrdio i tužilac Antonio de Nikola koji je u svom izveštaju napisao da je umrla od sporog gušenja kada je sebi oko vrata vezala torbu.

Međutim, istražni sudija je odbio zahtev za razrešenje koji je uputio tužilac i zahtevao dalju istragu.

Ljiljanino telo biće ekshumirano, a obdukciju će obaviti profesorka Kristina Kanteo, koju je odredilo tužilaštvo u Trstu.

- I dalje sam siguran da to nije bilo samoubistvo. Ljiljana je imala modrice na licu, ali je prema rečima istražitelja udarila licem o drveće u šumi. Ne znam šta da mislim - rekao je brat Sergej i dodao da je Ljiljanin suprug Sebastijan Visintino, osumnjičen za njen nestanak i ubistvo, tačnije, svojim izjavama dao do znanja da ga on sumnjiči.

- Recite mi, gde je muž, koji traži istinu i hoće da zna šta se desilo sa Ljiljanom. On ide u saunu, kupa se u vodi temperature od 6 stepeni... - rekao je Sergej i istakao da kada je pozvao Sebastijana da potraže Ljiljanu, dobio odgovor "treba da sačekamo".

Republika

Foto: Facebook/Liliana Resinovich

Ljiljana Resinović pronađena mrtva

- Ne znam da li je on odgovoran, ali sigurno zna šta se desilo. Nakon njenog nestanka pozvao me je da se vidimo i rekao da ne može bez nje i njene penzije - dodao je brat.

Inače, Sebastijan Visintin nikada nije bio pod istragom i osumnjičen za ubistvo Ljiljane, navodi Fanpage.

Sergej je napomenuo da je ubeđen da Ljiljana nikada ne bi ovako izvršila samoubistvo, već, da je to htela, obavila bi to kod kuće, popila bi pilule i umrla.

- Našli su je, netaknutu, u onoj šumi, to mi je čudno: tamo je puno drveća, bar bi pocepala jaknu. Umesto toga, imala je čiste cipele, jednu da, a drugu ne: ali kako je završila ovako, skačući na jednoj nozi? To nije moguće - objasnio je.

Na godišnjicu njene smrti porodica je izašla na groblje i svi su joj odali počast kako dolikuje, a ostala je nada da će ekshumacija koja ih očekuje u narednom periodu doneti istinu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading