HOROR U RUMUNIJI: Majka nađena SPALJENA u dvorištu, ćerka zadavljena u kući! Policija ima dve TEORIJE

Autor:

Svet

16.12.2023

21:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tragedija u gradu Hogiz, majka i ćerka pronađene mrtve

HOROR U RUMUNIJI: Majka nađena SPALJENA u dvorištu, ćerka zadavljena u kući! Policija ima dve TEORIJE

Foto: Shutterstock


U gradu Hogiz u Rumuniji dogodila se nezamisliva tragedija - Alina (45) i njena 25-godišnja ćerka pronađene su mrtve u porodičnoj kući.

Alinin suprug bio je na poslu kada je shvatio da se nijedna od njih ne javlja na telefon, te je pozvao komšije i rođake da istraže šta se dešava.



Horor u dvorištu i u kuhinji



Kada su rođaci stigli do porodične kuće, zatekli su zastrašujući prizor - Alina je bila spaljena živa, nekoliko koraka od kuće, dok je u kući pronađeno beživotno telo mlade učiteljice sa tragovima davljenja na vratu.

"Prizor je bio užasan", rekao je rođak porodice koji je prvi ušao u dvorište.


Istražitelji na delu



Policija je odmah reagovala i preplavila mesto događaja, dok su istražitelji opkolili celo područje. Obdukcija će biti ključna u otkrivanju uzroka smrti, a tužilac Adrian Radu iz okruga Brašov ističe da u ovom trenutku niko nije optužen.



Misterija i depresija



Komšije i rođaci su u šoku i ne mogu da shvate šta se tačno dogodilo. Dodaju da je Alina bolovala od depresije, ali ističu da nisu bili svedoci agresivnog ponašanja u porodici. Policija nastavlja sa istragom, prateći dva moguća traga - sukob između majke i ćerke koji je doveo do tragičnog ishoda, ili mogućnost da je neko izvršio masakr i pokušao da prikrije tragove.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading