MAJKA ZAPALILA ĆERKU! Htela da je spase vašaka benzinom!

Autor:

Svet

07.12.2023

10:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čeriti je ispričala da je majka bila očajna jer nisu mogli da priušte skupe preparate i da benzin kao ideja potiče od njene bake.

MAJKA ZAPALILA ĆERKU! Htela da je spase vašaka benzinom!

Foto: Printscreen/Instagram/charity_suttermi

Čeriti Suter je proživela neverovatnu traumu kao dete kada je njena majka Flint, odlučila da se bori protiv vaški na veoma drastičan način.

 

 

Umesto tradicionalnih tretmana, majka je pokušala da reši problem tako što je polila Čeritinu glavu benzinom. Iako su se nekada vaške tako tretirale, sada je to veoma ekstremni potez koji svakako može da ima ogromne posledice.

Čeriti je ispričala da je majka bila očajna jer nisu mogli da priušte skupe preparate i da benzin kao ideja potiče od njene bake.

- Sećam se da je jako smrdelo. Sestra je ostala u kupatilo sa mnom, ali posle nekog vremena smo i mi otišle u kuhinju gde je mama nešto kuvala u šporetu. Otišla sam da razgovaram sa njom, ali je pušila cigaretu i pepeo mi je pao na kosu. Zapalila sam se u sekundi. Sećam se da je mama vrištala, ali začudo, posle toga se više gotovo ničega ne sećam. Verujem da je to bilo toliko traumatično da sam ubrzo zaboravila na to - rekla je nesrećna devojka.

Republika

Foto: Printscreen/Instagram/charity_suttermi

Čereti Suter

 

Posledice su bile stravične, sa opekotinama po celom telu, a devojka je provela nekoliko meseci u indukovanoj komi.

- Odmah me je umotala u peškir i izvela napolje. Komšinica, koja je videla dim i vatru, pozvala je hitnu pomoć, a majka je otrčala nazad u kuću da izvede sestru napolje. Izgorela sam po celom licu, vratu, levoj ruci, delovima leve noge i leđa - rekla je Čeriti.

Posle svega ovoga, majka je izgubila starateljstvo nad njom koje je pripalo ocu. Devojka kaže da majci nikad nije oprostila šta joj je uradila, naraočito što nikad nije priznala grešku i izvinila joj se što joj je, kako kaže, uprastila život.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading