HRABRI 11-GODIŠNJAK SPASAO SESTRU MARIJU (13) IZ SMETOVA: Priča koja će vam lediti krv u žilama, pomodrela kada je dečak pronašao

Autor:

Svet

04.12.2023

17:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka Fiorela iz Herisaua u Švajcarskoj opisala je dramatičan trenutak kada je njen 11-godišnji sin Orlando spasao njegovu 13-godišnju sestru Mariju od sigurne smrti nakon što ju je sneg skroz zatrpao.

HRABRI 11-GODIŠNJAK SPASAO SESTRU MARIJU (13) IZ SMETOVA:  Priča koja će vam lediti krv u žilama, pomodrela kada je dečak pronašao

Foto: shutterstock

Devojčica je, zajedno sa bratom, pravila kuću od snega kada ih je prekrio veći sloj snega, ostavljajući Mariju bez svesti.


Bratova hrabrost



Kada su roditelji čuli da ih Orlando doziva, izašli su napolje i zatekli ga kako kopа po snegu u potrazi za sestrom.

Majka je istakla da je to bila borba na život i smrt, ali da su uspeli zajedničkim snagama da pronađu devojčicu, bez vitalnih znakova života.

Brzom reakcijom, okupali su je toplom vodom i uspeli da je vrate u svest.


Brza reakcija spasila život



Fiorela je istakla važnost brze reakcije brata Orlanda, naglašavajući da je sve moglo da se završi jako loše da nije bilo njegovog brzog delovanja. Devojčica je pretrpela šok, ali srećom nije morala u bolnicu i već sledećeg dana se vratila napolje i igrala se u snegu sa bratom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading