"PREDSEDNIK JE UVEK SPREMAN!": Portparol Kremlja otkrio kako je Vladimir Putin došao na posao usled snežnih nepogoda

Autor:

Svet

27.11.2023

15:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Direktor hidrometeorološkog centra Rusije Roman Vilfand je naglasio da ovakvih "nenormalnih snežnih padavina" u Moskvi nije bilo od 1977. godine.

"PREDSEDNIK JE UVEK SPREMAN!": Portparol Kremlja otkrio kako je Vladimir Putin došao na posao usled snežnih nepogoda

Foto: Tanjug/Ap

Portparol Kremlja Dmitrij Peskov rekao je danas da je predsednik Rusije Vladimir Putin došao u svoj kabinet iako nisu povoljni vremenski uslovi.

Kako je naveo, Putin je stigao na posao pre nego što je sneg počeo neprekidno da veje i "pre nego što je krenuo kompletni kolaps".

- Putinov put do posla nije bio težak kao što je to bio slučaj sa drugim Moskovljanima jutros. Zima dođe svake godine i sneg pada svake godine. Dakle, ništa neobično se nije dogodilo - rekao je Peskov.

On nije precizirao u koliko sati je Putin stigao u Kremlj, kao ni koja ruta je korišćena jer su to veoma poverljive informacije.

Foto: Tanjug/Ap

Predsednik Rusije Vladimir Putin

 

Putin je, naveo je Peskov, jutros obavešten o vremenskim nepogodama u ruskim regionima - na Krimu, u Sevastopolju, Krasnodarskoj teritoriji i na Dalekom istoku. Peskov je rekao da Putinov odlazak u južne ruske regione pogođene olujom još nije potreban.

- Ali znate da je predsednik uvek spreman - dodao je Peskov.

Peskov je istakao i da ni njemu nije bilo lako da danas stigne do posla, ali je dodao da niko nije kasnio od radnika u Kremlju, te da su svi stigli na vreme.

Istovremeno, direktor Hidrometeorološkog centra Rusije Roman Vilfand je naglasio da ovakvih "nenormalnih snežnih padavina" u Moskvi nije bilo od 1977. godine.

Podsetimo, nevreme na Krimu odnelo je najmanje jedan život, a na udaru uragana našao se Soči gde su brojni objekti poplavljeni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading