''ZMAJ IZ EKSARHIJE'' PONOVO NAPADA! Silovatelj iz Atine pokušao da NAPASTVUJE devojku, poslednja žrtva se jedva izmigoljila iz njegovih kandži! (VIDEO)

Autor:

Svet

21.11.2023

13:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

On ju je odmah oborio na pločnik i pokušao da je siluje tu nasred ulice!

''ZMAJ IZ EKSARHIJE'' PONOVO NAPADA! Silovatelj iz Atine pokušao da NAPASTVUJE devojku, poslednja žrtva se jedva izmigoljila iz njegovih kandži! (VIDEO)

Foto: PRINTSCREEN/YOUTUBE/ProtoThema

Centrom grčke prestonice Atine poslednjih dana kruži silovatelj koji je nazvan "zmaj iz Eksarhije" po kvartu u kojem napada žrtve.

List Protothema navodi da se poslednji napad desio juče u 7,20 sati ujutru u ulici Nikitara gde je manijak potpuno mirno sa leđa prišao 29-godišnjoj devojci koja je krenula na posao.

On ju je odmah oborio na pločnik i pokušao da je siluje tu nasred ulice, ali je njeno zapomaganje na sreću čuo prodavac iz jedine radnje koja je u tom trenutku bila otvorena u tom delu glavnog grada Grčke.

Čovek je viknuo i to je zbunilo napadača, a preplašena devojka sitne građe je uspela da ustane i otrči ka prodavcu, a silovatelj je pobegao.

Rekao bih da je stranac i da ima manje od 30 godina - kazao je čovek koji je spasao devojku iz kandži "zmaj iz Eksarhije".

Silovatelj je prvo u subotu napao 13-godišnju devojčicu koju je zgrabio za ruku, ali je ona počela da vrišti i otrgla mu se.

U policijsku stanicu u Eksarhiji je juče, dva dana kasnije, došla 29-godišnja devojka koja je rekla da ju je muškarac napao u tom kvartu, bacio na pločnik, zatvorio joj usta i počeo da je siluje, ali je prekinuo kada su naišli prolaznici i pobegao.

Foto: PRINTSCREEN/YOUTUBE/ProtoThema

Devojka koju je napadač pokušao da siluje

Samo deset minuta kasnije verovatno isti napadač zgrabio je 27-godišnju prolaznicu, ali je ova pružila otpor i on je otrčao niz ulicu.

Navodi se da grčka policija pokušava da locira i uhapsi "zmaja iz Eksarhije", za kojeg se navodi da je srednje visine i ima plavu kosu i plave oči.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading