BOMBE, GRANATE, MITRALJEZI I SNAJPERI: Izraelci otkrili tajno skrovište Hamasa usred IZBEGLIČKOG KAMPA! Jedna stvar ih je na licu mesta ZAPANJILA

Autor:

Svet

13.11.2023

09:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vojnici su se šokirali videvši gde se tačno nalazi podzemni ulaz u skrovište

BOMBE, GRANATE, MITRALJEZI I SNAJPERI: Izraelci otkrili tajno skrovište Hamasa usred IZBEGLIČKOG KAMPA! Jedna stvar ih je na licu mesta ZAPANJILA

Foto: x/idf/avichayadree

Portparol izraelske vojske Avišaj Adrae objavio je na društvenoj mreži X (bivši Tviter) kako izgleda skrovište Hamasa koje su vojnici otkrili usred izbegličkog kampa.

Vojska je na ulazu u kamp Al-Šati na severu Gaze pronašla skrovište puno oružja poput bombi, granata, mitraljeza, pa čak i snajperskih pušaka.

Ono što je sve zapanjilo na licu mesta je što je skrovište bilo neposredno uz školu.

- Snage 401. oklopne brigade nastavljaju da sprovode napade na periferiji kampa Al-Šati, fokusirajući se na terorističku infrastrukturu smeštenu u glavnim autoritarnim institucijama među civilnim stanovništvom, uključujući škole, fakultete, džamije i domove subverzivnih elemenata - objavio je portparol na društvenim mrežama.

 

 

- Infrastruktura Hamasa je namerno uspostavljena unutar civilnih zgrada, kao što su univerzitet al-Kuds i džamija Abu Bakr, gde su snage pronašle velike količine eksplozivnih materijala, koji su sadržavali zapaljive materijale i brojne eksplozivne naprave. Naše snage su zaplenile na desetine komada oružja, borbene opreme i operativnih planova povezanih s terorističkom organizacijom Hamas - naveo je Adrae.

On je dodao da su vojnici u kampu pronašli i kuću predstavnika Islamskog džihada.

- Tamo je takođe pronađen veliki broj komada oružja. U drugoj operaciji, snage su u civilnom području u gradu Beit Hanun pronašle otvor tunela, obaveštajne materijale koji pripadaju terorističkim organizacijama i oružje - stoji u objavi na X-u.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading