UBIO SE GRADONAČELNIK! Na društvenim mrežama isplivale fotografije zbog kojih više NIJE SMEO DA IZAĐE IZ KUĆE

Autor:

Svet

07.11.2023

11:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muškarac je znao da će se slike pojaviti javno, pa je molio osobe koje su to uradile da se predomisle jer čine veliku grešku. Nažalost, oni se nisu predomislili

UBIO SE GRADONAČELNIK! Na društvenim mrežama isplivale fotografije zbog kojih više NIJE SMEO DA IZAĐE IZ KUĆE

Foto: facebook/bubba copeland

Gradonačelnik i pastor u američkoj državi Alabami izvršio je samobistvo nakon što su se na društvenim mrežama pojavile fotografije zbog kojih više nije smeo da se od sramote pojavljuje u javnosti.

Fred “Baba” Kouplend ubio se kada je otkrio da su na mrežama objavljene slike na kojima je u ženskim čarapama, odeći i našminkan.

 

 

Istraga je pokazala da je Kouplend znao da mu se sprema podmetačina pošto je lokalni list iz Alabame dobio od jedne desničarske organizacije pomenute fotografije.

Molio je list da ne objavljuje slike, ali kada su one izašle u javnost u sklopu priče, pastor je dva dana kasnije digao ruku na sebe.

- Ono što radim u privatnom životu nema veze sa onim što radim kao pastor ili gradonačelnik. Ima li ikakvog uticaja na moj posao što ponekad iz zabave obučem žensku haljinu ili se našminkam - upitao je navodno Kouplend novinare koji su želeli da objave priču nakon koje se on ubio.

 

 

Dag Džons iz malog mesta Smit Stejšn na čijem je čelu bio Kouplend ostao je šokiran posle njegovog samoubistva.

- Živimo u surovom svetu gde se oni koji sebe smatraju glasom razuma, kao što su novinari ili organi reda služe najprljavijim radnjama zarad višeg cilja. Kouplend je bio dobar čovek i veliki gradonačelnik koji je podigao gradić posle razornog tornada pre nekog vremena - rekao je Džons.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mumi

07.11.2023 17:10

Jako važna vest za Srbiju. Živa nisam.